Lažni stanodavci varaju studente u Mostaru

Nekolicina studenata novčano su oštećeni nakon što su nasjeli na lažne oglase za najam stanova u Mostaru. Lažni oglasi pojavili su se na pojedinim web stranicama namijenjenima za prodaju i iznajmljivanje nekretnina.

Naime, navodni stanodavci od studenata su, iskoristivši njihovo povjerenje, tražili predujam za stan pa se nakon predaje novca nisu više javili.

Nakon ovih informacija, za komentar smo kontaktirali Marin agenciju za nekretnine.

Iz agencije su za Bljesak.info kazali kako prevaranti iskorištavaju mogućnost anonimnosti koje im nude web stranice, te da takvi slučajevi nisu rijetkost kad se građani samostalno upuštaju u potražnju nekretnina bez profesionalne pomoći.

Upozoravamo građane da ne stupaju u bilo kakve transakcije bez prethodne provjere vjerdostojnosti oglasa i iznajmljivanja nekretnine uopće.

Također, ukoliko ste ipak postali žrtva prijevare, svakako o tome obavijestite nadležne institucije.

(Bljesak.info)

Nema komentara

  • U Mostaru stvarno svašta nazivaju stanom, stavljaju lažne slike i traže 400 KM za rupetine u kojima je moguće jedino pokupiti zarazu…..katastrofa a jadna djeca nasjednu na mostarsku priču……za 500 KM može se iznajmiti ekstra stan samo treba malo hodati i pregledati stanove koji su u oglasima i treoje studenata može se smjestiti u pristojne uvjete a ne u podrume u koje se ulazi direktno sa ceste i to još nazivaju apartmanom

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.