Lady Gaga otpjevala američku himnu na Bidenovoj inauguraciji i oduševila

Lady Gaga otpjevala je himnu na inauguraciji Joea Bidena a sudeći prema prvim reakcijama ljudi su oduševljeni kako njenom pojavom i naravno njenoj spektakularnoj izvedbi himne.

Gaga se na Twitteru oglasila i nedavno.

Pjevanje naše nacionalne himne za američki narod meni je neizmjerna čast. Pjevat ću tijekom ceremonije, u trenutku tranzicije, u trenutku promjene između POTUSA 45 i 46.

Za mene to ima itekakvo značenje, napisala je samo nekoliko minuta prije negoli je izašla pred budućeg američkog predsjednika Joea Bidena i sve uzvanike na Kapitolu Lady Gaga.

“Ubila je”, “Nisam Amerikanac, ali naježio sam se na njenu izvedbu”, “Rasplakala sam se nakon njezine izvedbe”, nahvalili su je na društvenim mrežama.

“Ukrala je show”– dodali su.

Velika mi je čast što se pridružujem Bidenovoj inauguraciji 20. siječnja gdje ću otpjevati državnu himnu i proslaviti povijesnu inauguraciju Joea Bidena i Kamale Harris, napisala je Gaga na svom Twitteru nakon što se saznalo da će upravo ona otpjevati himnu, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon što je otpjevala himnu, Lady Gaga je pozdravila Joea Bidena i njegovu suprugu Jill, a onda je, još uvijek pod emocijama, dobacila nešto prema Michelle i Baracku Obami.

Lady Gaga od samog je početka javno podupirala kandidaturu Joea Bidena.

(www.jabuka.tv | Foto: Susan Walsh, Saul Loeb)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.