Lady Gaga će glumiti u ‘American Horror Story: Hotel’

Nakon što je razvalila publiku na dodjeli Oscara sa medleyjem iz Moje pjesme, moji snovi, Lady Gaga će se vratiti na televiziju u puno strašnijoj ulozi u listopadu: pjevačica je na Twitteru objavila kako će glumiti u petoj sezoni FX-ove American Horror Story.

The Hollywood Reporter odlazi korak dalje, najavljujući kako će Gaga “biti zvijezda” petog poglavlja antologijske serije, za koju je pjevačica otkrila da će nositi naslov Hotel. “Obavite rezervacije sada,” napisala je u tweetu.

Osim cameo nasupa u Machete Kills, Sin City: A Dame to Kill For i Muppets Most Wanted, AHS će biti Gagina prva opetovana uloga, te prvi put da ne glumi samu sebe na televiziji.

Tvorac AHS Ryan Murphy često je birao glazbenike u postavu: u sezoni Coven, Stevie Nicks je glumila sebe, doduše kao “bijelu vješticu.” Murphy je nedavno dodao Arianu Grande i Nicka Jonasa u svoju novu Foxovu seriju Scream Queens. A bezbrojni su se izvođači pojavili u Glee, koja je imala cijelu epizodu posvećenu Gaginoj glazbi.

Gaga je prvi član postave službeno prijavljen u Hotel. The Hollywood Reporter piše kako se AHS veteranke Sarah Paulson, Emma Roberts i Jessica Lange vjerojatno neće vratiti u franšizu zbog drugih obveza. No, budući da Roberts i Paulson obje glume u Murphyjevim projektima – Scream Queens, odnosno American Crime Story: The People V. O.J. Simpson – tvorac bi se mogao poigrati rasporedom kako bi ih vratio u stado.

(RollingStone.hr)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.