L. D. Radovanj Posušje pobjednik Lovačkog malonogometnog turnira u Buhovu – Jabuka.tv

L. D. Radovanj Posušje pobjednik Lovačkog malonogometnog turnira u Buhovu

5. Lovački malonogometni turnir u Buhovu stigao je do svoga kraja, a superiorno ga je osvojila ekipa Radovanj Posušje.

U prvoj utakmici večeri između ekipa Milan Mikulić Bikan Vir i Studenci, lakše od očekivanog ekipa Studenci pobijedila je rezultatom 5:0. Već u ranim minutama za vodstvo Studenaca pogodio je Lovro Dragičević, nakon par minita igre za 2:0 zabio je Luka Alilović, a Radoslav Luburić povisio je na 3:0 i Studenci su s ogromnom prednošću otišli na odmor.

U nastavku se ekipa Milan Mikulić Bikan Vir probala da se vrati, ali se Lovro Dragičević prometnuo u junaka susreta s još 2 gola u 5 minuta time rješavajući pitanje pobjednika. Ekipa Studenci tako je osvojila 3. mjesto.

U revijalnoj utakmici večeri nastupili su domaćini “Gazele Juniori” i Škola nogometa Herceg Sport Široki Brijeg. Nakon početnog ispitivanja snaga i neizvjesnosti ipak do izražaja dolazi kvaliteta dječaka iz škole malog nogometa Herceg Sport Široki Brijeg, koji su na kraju slavili rezultatom 6:2.

U velikom finalu bilo je dosta lijepih poteza koji su dovodili do neizvjesnosti i borbenosti. U obrambenim zadaćama prednjačio je Ante Jukić iz Radovanj Posušje, koji je držao konce obrane u svojim nogama te je jedan od najzaslužnijih što njegov vratar nije išao po loptu u mrežu.

Polovinom drugog poluvremena Ivan Žulj preciznim topovskim udarcem para mrežu Stjepana Miletića i Radovanj je u vodstvu od 1:0 koje uspijeva zadržati do kraja utakmice, unatoč žestokim napadima ekipe Orao Čerin koja nije uspjela obraniti titulu.

Nagrade najboljim pojedincima i momčadima

Za najboljeg vratara proglašen je Stjepan Miletić (Orao Čerin)

Za najboljeg strijelca je Stjepan Kraljević (Radovanj Posušje)

Za najboljeg igrača proglašen je Ivan Lozo (Radovanj Posušje)

Fair play je dobila ekipa Beretta Klobuk.

Nakon dodjela nagrada uslijedilo je izvlačenje tombola gdje je bilo 50 nagrada od kojih treba istaknuti dva lovačka odijela, dvije nagrade u gotovini, dosta večera i ostalih vrijednih nagrada.

U izvlačenju tombole najviše sreće imali su igrači Milan Mikulić Bikan Vir koji su odnijeli gotovo 10 nagrada i kako kažu to im je bila zamjena za neosvojenoga divljeg vepra.

Organizatori su poručili kako je turnir prošao u najboljem redu uz lijepo druženje i pjevanje.

Turnir su posjetili lovci iz svih krajeva Hercegovine pa čak i iz Hrvatske što daje poticaj da se ovaj već tradicionalni malonogometni lovački turnir nastavi i dogodine u 6. izdanju kao još bolji i posjećeniji, zaključili su organizatori.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.