Kyrgios: Da, gađao sam Nadala, htio sam da dobije lopticu u prsa

Najzanimljiviji meč drugog kola Wimbledona odigrali su Nick Kyrgios i Rafael Nadal. Nakon četiri seta Nadal je slavio s 3:1 (6:3, 3:6, 7:6, 7:6).

Nadal je dobio prvi set, a Kyrgios uzeo drugi nakon što je sredinom seta podivljao.

U jednom trenutku je krenuo servirati, a Nadal nije bio spreman i zatražio je još nekoliko sekundi da se pripremi. To je toliko iživciralo Kyrgiosa da je bez osvojenog poena izgubio servis, a zatim ironično zapljeskao Nadalu na tom potezu.

Nakon 4:4 u trećem setu, ponovno nevjerojatan potez Kyrgiosa. Kyrgios je natrčao na forehand i opalio ga direktno u Nadala koji se zaštitio reketom, ali publika je reagirala negodovanjem, a o istom su ga upitali i novinari na konferenciji za medije nakon meča. Zanimalo ih je hoće li se ispričati Nadalu.

Zašto bih mu se ispričao? Nisam ga pogodio. Pogodio sam njegov reket i osvojio bod, zar ne? Nije me briga, zašto bih se ispričao? Koliko ono on ima Grand Slamova, koliko novca na računu? zapitao se Kyrgios pa dodao:

Mislim da može primiti jednu lopticu u prsa, neću mu se ispričavati. Da, htio sam ga pogoditi. Htio sam da ju dobije u prsa.

Nadal je nakon meča odbio komentirati Kyrgiosovo ponašanje, ali je istaknuo kako je taj potez problematičan jer je ta loptica mogla pogoditi i nekog od gledatelja u publici ili linijskog suca, prenosi Index.hr.

Nick je bio težak protivnik. Kad želi igrati kako zna, nema puno težih protivnika od njega, a protiv mene je to htio. Ako počne misliti samo o tenisu i nastavi igrati ovako, bit će Grand Slam pobjednik, poručio je Nadal kratko nakon meča i zadržao se dalje od rasprave s Kyrgiosom.

Nadal u poslastici drugog kola svladao Kyrgiosa

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.