Kustić: Ovo je iznimno važan korak prema gradnji novog stadiona Maksimir

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Marijan Kustić pozdravio je odluku Vlade RH koju je nazvao “konkretnim i iznimno važnim korakom prema gradnji novog stadiona Maksimir”.

Odluka Vlade RH o sporazumu sa Zagrebačkom nadbiskupijom novi je konkretan i iznimno važan korak prema gradnji novog stadiona Maksimir. Pozdravljamo takvu odluku Vlade RH koja pokazuje veliku predanost rješavanju stadionskog pitanja, ali i općenito sportske infrastrukture u Hrvatskoj. To pokazuje da djelima prepoznaje vrijednost koju hrvatski sport, a posebno nogomet, ima u hrvatskom društvu, kao i da poštuje rezultate koje postižemo u svjetskim okvirima, poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić u izjavi za službeni mrežni portal krovne nacionalne nogometne organizacije.

Vjerujem da će ovakvu odluku podržati i zagrebačka Gradska skupština, nakon čega će biti ispunjeni svi preduvjeti za daljnje konkretne korake. Kada ovoj odluci Vlade RH pribrojimo predstavljene projekte stadiona Kantrida te kampa Hrvatskog nogometnog saveza, možemo reći da je ovo bio itekako važan tjedan za nogometnu infrastrukturu u Hrvatskoj.

K tome, najavljeni su i stadionski projekti u Splitu i Koprivnici, u Osijeku već imamo sjajno zdanje, te smatram da imamo svako pravo vjerovati da će kroz nekoliko godina slika naše stadionske infrastrukture biti puno bolja nego što je danas, dodao je Kustić.

(www.jabuka.tv | Foto: HNS)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.