Kustić: Krećemo u izgradnju stadiona u Zagrebu i obnovu Poljuda

U 2023. godini krećemo u izgradnju stadiona u Zagrebu, u obnovu Poljuda i ostalih stadiona na kojima igra hrvatska reprezentacija, kazao je na dočeku Vatrenih predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić.

Mislim da je konačno stiglo vrijeme, a i ova bronca iz Katra je potvrda toga. Dobio sam uvjerenje od zagrebačkoga gradonačelnika i premijera da 2023. godini krećemo u izgradnju stadiona u Zagrebu, u obnovu Poljuda i ostalih stadiona na kojima igra hrvatska reprezentacija. Vidjeli ste kako izgledaju stadioni u Katru i stvarno je došlo vrijeme da nogometni navijači u Hrvatskoj dobiju dostojni dom, kazao je Kustić.

Šef HNS-a je bio oduševljen dočekom Vatrenih.

Očekivali smo da će biti doček, ali ovako nešto nismo ni sanjali jer je hladno vrijeme i zima je. A i veseli me jako puno mladih ljudi na Trgu. Ovo može samo nogomet napraviti.

Plenković: Hrvatsku se doživljava kao nogometnog giganta

(www.jabuka.tv)

4 komentara

    • Za 17:40,vi ste titini on je vaš sve vam ja dao titule i napravio Poljud a jednako je volio blizance hajduk-partizan samo što je partizan stariji brat pa su vas ševyliii ,parangal

  • Kustiću ,Plenkijev igrač ,a šta ti imaš sa Dinamom osim šta ga mrziš.Ciljano radite uz pomoć medija (otvoreno društvo) da ga sasadite ma muka je vami ovo ogromni transferi za Dinamo pa ste posrednici ,a tko je iznjedrio stvorio ove igrače ,ma muka mi je od njega nekad a to je Zdravko Mamić ,soroševi mediji sa istom politikom to rade za orjunu ,a di je tu plenki kustić DORH ,ej od smrti Šuška i Tuđmana sve jamila dica dalmatinski partizana,srpski,muslimanski,oficira ili milicije i to smeta svima smeta im Brozović Kovačić Lovren i Dalić i ostali koji se bore i kliču narodu svom,Petković zazivo jedinstvo Hrvata a sutra mali vlašić tupko levaja i mali purger jura samo pričaju o jadu od hajduka

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.