Kup Hercegovine 2018: Oko 400 natjecatelja u Mostaru povodom 55 godina “Hercegovca”

Oko 400 natjecatelja iz šest zemalja sudjelovalo je na međunarodnom turniru Kup Hercegovine 2018 koji se održao povodom 55 godina Judo kluba “Hercegovac”.

Ovaj klub organizirao je natjecanje koje je proteklo bez ikakvih propusta, a organizator je dodijelio posebne plakete ljudima koji su najzaslužniji za razvoj judo sporta u Mostaru.

Turnir se odvijao na pet borilišta na kojima je sudilo 10 sudaca.

Sveukupni pobjednici :

1. Akademik Nikšić
2. Neretva Mostar
3. Borsa Mostar
4. Creativ Graz
5. Crnogorac Cetinje

Iz Judo kluba Hercegovac ovim se putem najiskrenije zahvaljuju svojim članovima i njihovim roditeljima koji su po tko zna koji put pokazali da su uz klub kad je najpotrebnije.

Također, ovom prilikom se želimo kao klub zahvaliti svima onima koji su ovu našu manifestaciju podržali u bilo kojem obliku. U prvom redu to su Fond za zaštitu okoliša, benzinske crpke Oil-ac te Studentski centar u Mostaru. Zatim želimo zahvaliti Copy shop Mostar, Elite security, Guma M, Halo taxi 1506, Hercegovina vino, Hercegovka voda, Kraš, Lotrič metrology, Suncokret pekare, Zk office, Autosalon Zoom, Videoton videoakustika. Također, želimo zahvaliti Judo savezu Bosne i Hercegovine, Gradskoj upravi grada Mostara i Sportskom savezu grada Mostara i svima koji su na bilo koji način pomogli pri organizaciji turnira, naveli su iz Judo kluba “Hercegovac”, dodajući kako očekuju da će sljedeće godine okupiti još i više natjecatelja te sve podignuti na još višu razinu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.