Kuca hrvatsko srce: I Posušje ukrašeno zastavama – Jabuka.tv

Kuca hrvatsko srce: I Posušje ukrašeno zastavama

Dan prije svečanog obilježavanja Dana općine Posušje i ovo hercegovačko mjesto ukrašeno je zastavama.

Posušje, jednako kao i Široki Brijeg, na blagdan Velike Gospe slavi svoj dan te posebno časti nebesku zaštitnicu i zagovornicu.

Žitelji Posušja već dulje vrijeme pripremaju se za ovaj blagdan, a u danima koji mu prethode svečana atmosfera može se osjetiti na svakom koraku.

U utorak, dan prije proslave Dana općine Posušje, odnosno na uočnicu Velike Gospe, sve institucije i ustanove te brojna poduzeća, tvrtke i privatne kuće ukrašene su zastavama Posušja i zastavama hrvatskog naroda u BiH.

Zastave svim posjetiteljima svjedoče kako u ovom gradiću snažno kuca hrvatsko srce i kako bujaju osjećaji pripadnosti hrvatskom katoličkom narodu i posuškom kršu, naveli su iz općinske uprave, pozvavši i sve one koji još nisu istaknuli ova obilježja da to učine.

Podsjetimo, blagdan Velike Gospe u Županiji Zapadnohercegovačkoj proglašen je neradnim danom.

Široki Brijeg se “okitio” zastavama

(www.jabuka.tv)


7 komentara

    • Najpodmuklije se piše sastavljeno. Zanimljivo je kako se uvijek nepismeni paje na ove providne predizborne fore sa zastavama.

  • Je predivno ostani ovde cijelu godinu i divi se zastavama a nemoj za 2 do 3 dana ici u inozemstvo idioti moze se slaviti i bez zastava zastavu cupaj na dan državnosti Bi kad repka igra

  • Partizani prije 30 godima skidali Hrvatske zastave, a danas se kite njome u masonističko-sotonističkoj komunističkoj stranci HDZ BiH, čast izuzetcima poput Branka Bage

  • edasu ovaki hrvati bili i zastave nosali i mećali za vrime rata najviše se moglo skupit 200 ljudi na liniju a sada ih prima mirovinu što bos što hrvatsku oko 4000 tisuće a većinajih nije bila nigdje eto tako neka zastava lipoje vidjet a kako ovih nije stid odat ispod njih kadasu tada utekli nekih je stid boga i hrvatskog roda

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.