Krojački studio “Lusa” otvara prvi butik i pokreće suradnju s modnim blogericama

Krojački studio “Lusa” iz Širokog Brijega slavi otvaranje svoga prvog butika te najavljuje suradnju s blogericama i novu kolekciju.

Iza ovoga domaćeg brenda i obrta stoji tim kreativnih i pozitivnih ljudi na čelu s Lucom Grbešić, inače studenticom odjevne tehnologije. Ova uspješna i pozitivna priča krenula je prije tri godine kad je Luca sa svojim krojačicama krenula baviti se poslom koji najviše voli – modom, šivanjem, stvaranjem.

To je bio početak uzleta, nečega novoga, stvaranja, promocije i prodaje odjevnih predmeta po želji i narudžbi.

Odaziv i pozitivne reakcije kupaca dale su dovoljno elana da se ovaj biznis proširi i raste pa tako Luca u suradnji s Ivanom Trogrlić-Bošnjak, inače po struci dizajnerici odjeće, otvara svoj prvi butik.

U našem butiku “Lusa” možete naći već gotove odjevne predmete, za koje smo pomno birali materijal i uzorak, a svaki od istih možemo doraditi po Vašim mjerama. Naše materijale nabavljamo iz više stranih i domaćih trgovina, a uvijek nam na raspolaganju stoji mogućnost narudžbe određenog materijala samo za Vas, ističu voditeljice krojačkoga studija “Lusa”.

Napominju kako u skorijoj budućnosti planiraju isprobavati nove tehnike i krojeve, ali i usavršavati ono što već do sada proizvode.

Posebno ističemo kako smo ostvarili suradnju s modnim blogericama iz Širokog Brijega Antonijom Gugić i Cecilijom Glavinom, koje će Lusinu novu kolekciju uskoro predstaviti na svom blogu Fashion krik te na profilu na Instagramu, navode iz krojačkog studija “Lusa”.

Mjerilo našeg uspjeha je zadovoljstvo kupca

Želite li biti drugačiji od drugih? Imate svoj stil, a ne znate gdje se odjenuti? Pogledajte naše gotove proizvode. Ili ste tip osobe koji ima ideju, ali Vam treba dobra krojačica za realizaciju? Tu smo za Vas. Vršimo sve vrste prepravki, industrijsko šivanje, ali i unikatne modele odjevnih predmeta, kazala je Luca Grbešić.

Novootvoreni butik “Lusa” nalazi se u Širokom Brijegu u ulici Stjepana Radića 15a. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na:

U nastavku pogledajte samo mali dio aktualnih trendova iz predstojeće Lusine kolekcije koje nose upravo blogerice Fashion krika. To je kombinacija kara, pepita, pliša, odnosno krik posljednjih ovosezonskih trendova.

*PR članak