Krizni stožer FBiH predložit će pomjeranje policijskog sata

Krizni stožer federalnog Ministarstva zdravstva u utorak razmatra epidemiološku situaciju u FBiH.

Kako doznaje Avaz, predloženo je da se početak policijskog sata pomjeri s 21 na 22 sata, te da se u sljedećih 14 dana dozvoli organiziranje skupova na otvorenom uz prisustvo najviše 30 osoba. Ista mjera bi važila i za ugostiteljske objekte, kako se navodi u prijedlogu.

Pored toga, na razmatranje se stavlja naredba da se Centri za mentalno zdravlje stave u punu funkciju u svrhu zaštite mentalnog zdravlja stanovništva.

Sjednica Vlade Federacije BiH, na kojoj će se odlučivati o prijedlozima Kriznog stožera, održat će se u četvrtak.

Podsjećamo, trenutno je na snazi naredba prema kojoj je u FBiH zabranjeno kretanje u razdoblju od 21:00 do 5:00 sati ujutro. Ove mjere ne važe za ŽZH gdje je zabrana kretanja od 23 sata.

(www.jabuka.tv)


14 komentara

  • Par mjeseci, točnije tri mjeseca malo manje agresivne pandemije ove korone a onda čim mala Gospa opet kao i prošle godine-spremite se za sljedeći agresivni val Covida 19 , koji će punom snagopm opet napasti čim deseti mjesec.Sve već viđeno i sve će se opet ponavljati samo je pitanje tko će imati sreću i izbjeći je a tko nažalost neće. S ovim zlom nitko se neće lako izboriti a koliko vidim ovo je tek uvertira za pravu plandemiju koja bi trebala dvije-tri iduće godine doslovce stanovništvo prepoloviti…barem ono u Europi i Americi..
    Tko i što stoji iza ove plandemije možemo samo nagađati!?

  • Centar za mentalno zdravlje treba da se stavi u punu funkciju jer ste nas doveli do tog da ih sve više treba njihovu pomoć Istrajete ljude već više od godinu dana iz pameti sa tim svojim mjeram užas

  • A ti Centri za mentalno zdravlje kao prvu točku dnevnog reda prevencije mentalnog zdravlja trebaju razmotriti djelovanje na mentalno zdravlje djelovanja ovih koji su ih stavili svojim djelovanjem odnosno razmatranjem naredbi stavljanja u punu funkciju Centara za mentalno zdravlje. Zvuči možda malo komplicirano, ali je u potpunosti osnovano, kao takvo.

  • Ma svima nama Ce uskoro trebati i psihijatri i onkolozi,internisti i ostalo ako ovo potraje godinama,jer bilo je i prije virusa SARS,EBOLA pa nisu se dalje sirili ,pojavi se korona virus i sve ode k …ovo je namjerno 100%pusteno, depopulacija , napredak farmakomafije sve moze biti ,ekonomija pada ,ljudi bez posla,pravde nema ….HDZ i dalje na vlasti ,podijeljenoj smo samo tako ..ma jad i bijeda …gori smo od Kosova ….ili raspadanje BIH kako god jer ovo ne ide ovako vise 20 i nesto godina ..razmišljam cvrsto o selidbi odavde…svagdje je kriza ,Njemačka nije vise sto je nekad bila,jedino na sjever u Skandinaviju otici ,jer se ovdje trud i znanje ne cijeni …zato nam je drzava u rasulu….ali valjda Ce i za nas nekad…doci ljepse vrijeme i da Ce sunce obasjati ponovno nadu planetu kao prije 1 god…vrijeme Ce pokazati…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.