Krišto čestitala Dan neovisnosti: Nastavimo osnaživati BiH kao državu tri jednakopravna naroda

Borjana Krišto
Predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto uputila je čestitku povodom 1. ožujka, Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine.

Podsjetila je kako je tog datuma 1992. godine Bosna i Hercegovina postala neovisna, suverena i međunarodno priznata država, te da će “taj povijesni trenutak ostati zabilježen kao datum koji nas je opredijelio da našu domovinu nastavimo zajednički osnaživati kao državu tri konstitutivna i jednakopravna naroda i svih drugih koji u njoj žive“.

Danas se naša domovina nalazi pred samim vratima velike europske obitelji. Uvjerena sam kako je punopravno članstvo u Europskoj uniji naš zajednički cilj i budućnost kojoj svi težimo.

Na tom putu moramo biti jedinstveni, sa željom i vjerom u bolje sutra, te iskreno i beskompromisno raditi na ostvarenju svih naših strateških opredjeljenja.

Kao predsjedateljica Vijeća ministara BiH, te u svoje osobno ime, upućujem iskrene čestitke svima u Bosni i Hercegovini, povodom 1. ožujka, Dana neovisnosti, navodi se u čestitki predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto.

(www.jabuka.tv | Foto: Vijeće ministara BiH)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.