Krenule su glasine o ponovnom okupljanju Guns N’ Rosesa – Jabuka.tv

Krenule su glasine o ponovnom okupljanju Guns N’ Rosesa

Bivši bubnjar Guns N’ Rosesa Matt Sorum odbio je komentirati glasine o mogućem ujedinjenju najpoznatije postave ovog benda. Sorum se pridružio Gunsima 1990. kad je zamijenio Stevena Adlera i pojavio se na albumima “Use Your Illusion I”, “Use Your Illusion II” i “The Spaghetti Incident”. Grupu je napustio 1997. nakon velike svađe s frontmanom Axleom Roseom.

Gitarist Slash nedavno je otkrio kako se konačnom pomirio s Axleom, nakon gotovo 20 godina konstantnih razmirica. Ta vijest potaknula je niz glasina o mogućem ponovnom okupljanju benda koji još uvijek ima milijune obožavatelja diljem svijeta. Od originalne postave Gunsa, u današnjoj postavi je ostao samo Axl Rose.

Pozvao se na peti amandman

Sorum je nedavno gostovao na jednoj radijskoj postaji u Michiganu gdje ga je voditelj direktno pitao za spomenute glasine, a on je odbio odgovoriti. “Moram se pozvati na peti amandman jer zaista ne znam još ništa”, rekao je.

Njegov prethodnik Adler izrazio je sumnju u Sorumovo sudjelovanje u ponovnom okupljanju. “Mislim da Matt to neće napraviti. Vidimo se praktički svaki tjedan i već smo pričali o tome. Rekao je da neće sudjelovati u tome ako ja ne budem uključen, jer mene smatra bitnim za zvuk Gunsa zato što sam bio jedan od originalnih članova”, izjavio je Adler.

(Telegram)


3 komentara

  • Nikad to neće biti Gunsi koji su sa Appetite for Destruction bili u to vrijeme daleko najbolji hard rock band. Pa makar i ako se vrati stara postava. Jednostavno, to nisu više klinci koji su te pjesme i način života živjeli tada. Danas su možda kvalitetniji glazbenici i sigurno da bi svirka bila tehnički savršeno odrađena ali falit će ono najbitnije…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.