Kreće širokobriješki Oktoberfest, pogledajte što vas sve očekuje

Novi festival u Širokom Brijegu donosi tri dana zabave pod velikim šatorom, koji će biti dekoriran po uzoru na njemački Oktoberfest, na Festivalskom trgu parka Sajmište.

Širokobriješko izdanje Oktoberfesta počinje ovoga petka, a posjetitelje će prvu večer od 20 sati zabavljati Dva i po čo’eka, a također u nešto ranijem terminu od 18 sati najavljen je i DJ.

Organizatori navode kako je sve spremno, obećevajuća je i vremenska prognoza, ali isto tako sav sadržaj bit će pod šatorima uz grijalice, tako da razloga za brigu nema.

Na festivalu će se naći devet vrsta točenog piva, to su: Franziskaner, Beck’s, Erdinger, Estrella, Bitburger, Hercegovačko, Kostrizer, Benediktiner pšenični i Benediktiner svijetli. A pored toga u ponudi će se naći i više vrsta piva u bocama, a to su: Benediktiner (Hell, Weiss, Dark), Bitburger, Estrella Damm Daura i Lemon, Halewood Crabbies Ginger Beer, Piva Medvedgrad (Zlatni medvjed, Grička Vještica, Dva klasa, Crna kraljica, Hladno pivo.

Osiguran je kutak Jagermeistera gdje će se posluživati žestice, a naravno na festivalu će se naći nešto i za otriježnjenje u vidu vode i sokova.

Kad je riječ o hrani u ponudi su pivske kobasice, debrecinke i kranjske kobasice sa sirom, a na svakoj kućici bit će i pivskih pereca, a također treba istaknuti kako su osigurani brojni pokloni za posjetitelje.

U preostala dva dana u glazbenom programu predviđeni su nastupi domaćih izvođača. U subotu, 9. listopada DJ-ing će krenuti već od 17 sati, a od 20 sati posjetitelje će zabavljati Mokarski tamburaši.

U nedjelju, 10. listopada, DJ kreće već od 16 sati, a od 18:30 sati očekuje se nastup mladog benda Rock Trajanja, a od 20:30 sati na pozornicu stiže bend Not Jane s čijim nastupom će festival biti zatvoren.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje vrhunskog piva i ukusnih kobasica, kao i sve ljude dobre volje željne zabave da dođu ovih dana u park Sajmište i uživaju u širokobriješkom Oktoberfestu.

Novi festival u Široki Brijeg donosi dašak Njemačke

(www.jabuka.tv)

32 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.