Kreator nezaboravne krađe iz Gabele opet sudi Širokom

Dragan Petrović iz Banje Luke sudi ove subote utakmicu 16. kola Premijerlige BiH u Doboju kod Kaknja između domaće Mladosti i Širokoga Brijega.

Kada su primili ovu vijest iz Nogometnoga saveza, zasigurno se mnogima u premijerligašu s Pecare digla kosa na glavi ili, ako nemaju kose, onda ih je posve sigurno probio hladan znoj.

Naime, Dragan Petrović osoba je koja je sudila utakmicu 4. kola tekuće sezone kada su Širokobriježani doživjeli tešku krađu i poraz od GOŠK-a u Gabeli s 2:1.

Vjerovali su u redovima NK Široki Brijeg da će u NS BiH imati bar malo obzira te da banjolučki sudac makar do okončanja tekuće polusezone neće suditi Sablićevoj momčadi. Međutim, prevarili su se svi koji su vjerovali u takvo nešto.

Utakmica u Doboju kod Kaknja igra se u 13 sati i definitivno je kako će “specijalac” Petrović suditi spomenuti dvoboj, a dolazi li i ovaj put na utakmicu Širokoga Brijega prema nekom specijalnom zadatku sada je teško reći, ali svima je jasno kakva je ogorčenost prisutna u širokobriješkim redovima nakon ovoga saznanja.

TV prijenosa iz Doboja kod Kaknja neće biti, a bolji poznavatelji nogometnih (ne)prilika vrlo dobro znaju da je to samo još jedan više razlog za brigu u vodećoj momčadi domaćega prvenstva.

U subotnjem terminu od 13 sati još igraju Čelik i Krupa (sudi Zoran Soknić iz Istočnoga Sarajeva), te Vitez i Borac (sudac je Adis Mulahasanović iz Sarajeva), dok će od 15 sati Pod Bijelim Brijegom Zrinjski ugostiti tuzlansku Slobodu (ovaj dvoboj vodi Vladimir Bjelica iz Istočnoga Sarajeva).

Nedjelja donosi veliki gradski derbi Željezničara i Sarajeva, a na istome će pravdu dijeliti Sarajlija Irfan Peljto. Utakmica na Grbavici se igra od 13 sati, kao i ona druga nedjeljna u kojoj GOŠK dočekuje Radnika, a njima sudi Edin Jakupović iz Bihaća.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Sudit ce dobro, Maka je to osigurao. Ono je u Gabeki bila zadaca da se SB pili, a sada covjek nesmije lose odsuditi iz razloga lose ocjene. Rano je jos za lose ocjene, to ce se kasnije raditi pilenje uzimajuci u obzir ranije sezone. Sada se treba pripaziti kartona, to je najveci problem sa kojim ce se klub suociti u narednim utakmicam. Poslije povreda kljucnih igraca velika opasnost kartoni, kartoni. Sretno SB

  • A di igra naj više Srba u ligi ,zrinji ,e njihov Petrović je igrač Čova to uredno namiruje iz proračuna za Hrvate e Dragane okani se Širokog ,imaš kompleks Širokog a tu si dobio 11000 glasova i moj nikad više nezahvalniče

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.