Kraljica i princ slave 70 godina braka, a na vidjelo su izašle njegove brojne afere

Kraljica Elizabeta i njen suprug princ Philip uskoro će proslaviti 70 godina braka, a koliko je taj brak (ne)sretan otkriva knjiga “Moj suprug i ja: 70  godina kraljevskog braka” koju autorski potpisuje Ingrid Seward.

Poznato je koliko je kraljica oštra i stroga prema članovima obitelji koji švrljaju i  varaju svoje supružnike, ali to pravilo očito je teško primjenjivala i u vlastitom braku jer knjiga navodi da je princ Phillip bio poprilično nevjeran i to odmah na početku braka.

Prve glasine o njegovim aferama spominju se još 1948. u periodu kad je kraljica bila trudna. Tada je, navodno, ljubovao s  glumicom Pat Kirkwood, ali prije smrti glumica je demantirala ove navode, prenosi Večernji list BiH.

Puno se pričalo i o njegovoj romansi s dugogodišnjom prijateljicom Helenom Cordet. Da su ta šuškanja poprilično istinita dodatno je potkrijepila činjenica što Helen nikada nije otkrila tko je otac njeno dvoje djece.

Među ljubavnicama navode se i tv voditeljica Katie Boyle te Susan Barrantes, mama Sarah Ferguson koja je bila u braku s njegovim sinom Andrewom. U knjizi Seward opisuje lude  zabave 1956. godine na kojima je princ bio glavni uzvanik i volio se zabavljati i iz tog vremena datiraju njegove afere.

Tada su obiteljskim portretima na kojima su nasmiješeni s djecom pokušali demantirati te glasine, a izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu da je kraljica bila jako dobro upoznata sa suprugovim aferama i da se na kraju jednostavno pomirila s tim da je nevjeran, te je često govorila da je to ionako osobina većine muškaraca.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.