Kraljica Elizabeta se oglasila službenim priopćenjem nakon intervjua Meghan i Harryja – Jabuka.tv

Kraljica Elizabeta se oglasila službenim priopćenjem nakon intervjua Meghan i Harryja

Kraljica Elizabeta (94) izdala je službeno priopćenje iz Buckinghamska palače nakon intervjua princa Harryja (36) i Meghan Markle (39).

Cijela obitelj je tužna nakon saznanja koliko je proteklih nekoliko godina bilo izazovno za Harryja i Meghan. Problemi koji su se izdigli, ponajviše oni rasni, su zabrinjavajući. Premda neka sjećanja mogu varirati, smatraju se vrlo ozbiljnima i adresirat će ih obitelj privatno.

Harry, Meghan i Archie će uvijek biti voljeni članovi obitelji, priopćili su.

U intervjuu emitiranom u nedjelju kasno navečer po američkom vremenu, Meghan i Harry, među ostalim, optužuju neimenovanog člana kraljevske obitelji za rasizam, sugerirajući da je netko od njih pitao “koliko će njihova beba biti tamna”. Dodali su da ih je upravo rasizam dobrim dijelom i otjerao iz palače te su optužili kraljevsku mašineriju da nisu dali podršku Meghan kad su je mučile suicidalne misli.

Britanski mediji: Intervju Harryja i Meghan odjeknuo je kao bomba

Objavljen dugoočekivani intervju: Harry i Meghan su prolazili pakao, ona se htjela ubiti, progovorili i o rasizmu u palači

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Meghan je sve ovo dobro osmislila i izrezirala. U interviju koji su davali zajedno Oprah upadala je u rijec muzu na desetine puta i prekidala ga u njegovim odgovorima. Malo providno od Meghan…. Ali je nasla pravi put da bude u centru paznje. Koliko ce joj ovo dobrog donjeti to ce vrijeme pokazati. Hari je iskren , zaljubljen i pomalo naivan za razliku od nje sto se jako ocito vidjelo u interviju koji su dali. Glumica je vazda glumica…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.