Kraljević: Postoji idejno rješenje koji bi prometno rasteretilo Široki Brijeg

Radovi na pročistaču otpadnih voda u Širokom Brijegu protječu prema planu i privode se kraju, kao i brojni drugi projekti kojima se nastoji podići kvaliteta života građana, kazao je u izjavi za Fenu gradonačelnik Miro Kraljević koji je najavio i uljepšavanje središta grada.

Radovi na pročistaču idu jako dobro, iako je bilo nekih probijanja vremenskih rokova iz opravdanih razloga. Bilo je kašnjenja u financiranju, ali izvođač je unatoč svemu nastavio s radovima, ističe širokobriješki gradonačelnik i napominje da bi u ovoj godini radovi trebali biti privedeni kraju.

Fekalije se izlijevaju iz kanalizacije, HRS poziva gradonačelnika da sjedne u bager

Dodaje kako je nužno priključenje na kanalizacijski sustav kada se završi projekt pročistača, a riječ je o naprednijem sustavu odvođenja otpadnih voda koji će građanima olakšati svakodnevni život.

Ja sam zadovoljan jer se radi o značajnom projektu za Široki Brijeg. Ovo je iznimno zahtjevan infrastrukturni projekt zbog toga što sadržava cijeli niz pripadajućih objekata. To je, opet ponavljam, jako važan projekt za naš grad i sustav koji će zadovoljiti potrebe građana i podići standard grada, kaže Kraljević.

Široki Brijeg: Potpisan ugovor za sufinanciranje izgradnje pročistača

On je govorio i o uređenje središta grada, istaknuvši kako je u planu uređenje dijela koji se proteže od glavnog gradskog trga do hotela Park i robne kuće.

Parking ispod robne kuće i hotela Park neophodno je urediti kako bi bio funkcionalan. Također, svakako vrijedi spomenuti da je na tom dijelu zamišljen jedan pješački most koji će voditi na drugu stranu prema vrtiću na Zorićevini, a na toj strani bit će uređen i nogostup. Želimo da središnji dio našeg grada bude jedna uređena i urbana sredina na zadovoljstvo svih nas u Širokom Brijegu, naglašava gradonačelnik.

Široki Brijeg: Novi park je skoro gotov, doznajemo koje novine nas očekuju

Pored toga, osvrnuo se i objekte duhanske stanice koji su već dugi niz godina u ruševnom stanju i koji čekaju potencijalnu obnovu.

Po njemu, namjera je da se duhanska stanica zadrži u vlasništvu grada te iskoristi za nekakav sadržaj od javnog interesa.

Prostorni plan za to se područje privodi kraju, nakon čega će biti jasnije u kojem će to ići smjeru jer je, naime, bilo više planova.

Na GV otkriven plan oko Duhanske stanice Široki Brijeg

Duhanska stanica je duga i zahtjevna priča, no nadam se da će se iznaći financijske mogućnosti za njezinu obnovu. Bilo je planova da na tom mjestu bude škola i nekoliko površina za parkove i parkirališta kojih u gradu nedostaje i za što treba naći adekvatno rješenje, rekao je Kraljević.

Pritom je spomenuo i mnoge privatne objekte koji, kako kaže, zbog dotrajalosti stvaraju potencijalni problem i opasnost u središtu grada.

Plava cerada i ruševno stanje: Soptine kuće ponovno u fokusu Širokog Brijega

Objekti koji su u ruševnom stanju u središtu grada su privatno vlasništvo. Mi tim vlasnicima nudimo opciju da navedene objekte uklonimo te da nakon toga oni sa svojim zemljištem rade što god žele, kako bismo spriječili moguće opasnosti za prolaznike i uljepšali središte grada, naglašava gradonačelnik koji bi u budućnosti želio da grad iznađe sredstva i za otkup tih zemljišta i da se na njima napravi nešto od javnog interesa.

Spomenuo je i problem prometnih gužvi i potrebu za alternativnim pravcima koji bi se možda u budućnosti mogli graditi kako bi se ponajprije rasteretila Trnska cesta.

Širokom Brijegu je zasigurno potrebna jedna prometnica poput ove na Trnu koja je iznimno frekventna. Zamišljena trasa postoji preko Knešpolja, Uzarića, Mokrog do Privalja koja bi uvelike rasteretila promet u gradu. Ova trasa u nekom idejnom rješenju za budućnost postoji i nadamo se da će ona jednog dana zaživjeti, ističe Kraljević.

Drži da u užem dijelu grada još ima puno posla te da je nužno osigurati sve potrebne uvjete za kvalitetniji život zajednice.

Dokle se došlo s brzom cestom kroz Hercegovinu?

(Fena)

130 komentara

 • Pa kako te nije stid Miro više pričati iste gluposti ima 20g
  Doveli ste Široki na nivo obične seoske kasabe, sram vas moze bit, tebe i tvojih uhljeba u gradskoj upravi
  Posušje, Grude, Ljubuški su za nas Pariz

 • Kakav tupko i naprosto dilajla.Duhanska..duga priča,ovo..ono ..sve neodređeno,nejasno bez znanja i ikakve ideje a kamoli rješenja.Pa dajte bolan ima li ga ko sklonit odatle živa vam b…
  Za njega je i Grlić Radman intelektualac.

  • Eto njih 2 su glupi a ti si pametan. Ministar vanjskih poslova jedne europske zemlje i gradonacelnik grada 20 godina

   • S obzirom kakav su ”kapacitet” i jedan i drugi, to samo govori koliko je potkapacitaran narod koji takve bira, odnosno oni su im slika i prilika. Izadji vani, upani u kakav saht, ne treba ti bolji dokaz.

    • Da, sav narod je takav i oni su takvi a ti si jadan tu osuđen među nama, jedinstven dijamant od čovjeka! Treba HDZ biti dok god takvima smeta! Uživam čitajući ovakve komentare i vidjeti tu frustaciju

   • Ok, Grlić Radman je nenadjebiv glupan. Ujedno, većeg poltrona od njega nema. Još mu samo papci vire iz Plenkovićeva prkna. Tatin sin, a tata je bio najveća komunjara u bivšoj Yugi. Topoglavac.

 • Ovom čovjeku je najnapornije i najteže istovarit iz sebe nus produkte onoga što popapa.Pa Bože ima li te b…. ti ?Pomozi narodu ovog grada i okolnih mjesta ,molimo te.

  • Ma Bog sigurno voli takve ko ti s takvim izražajima. “ Bože ima ki te b…ti “
   Vjerojwtno ga opsuješ prvu stvar ujutro krkane jedan neuki. Ako tebi i takvima smeta, neka ga

   • Ne valja Miro ! Pa što ga biramo i svakiog puta pobijedi s velikom većinom? Ne biraju nam Gani Srbi ni Muslimani. Dakle, ne valjaju Širokobriježani.

 • Biće od tebe nešto ako Bog dadne zdravlje nek ti si tek došao a mlad si i zelen znaš nije tebi lako moj Miro kad smo već kod toga dobro došao 1916

   • Kladara, zatucanost, birtija seoska i isfrustriranost. To je presjek profila prosjecnog komentatora koji sve o životu zna saml s portala i foruma . Taj zna kako je korona nastala, zna šta će biti s Ukrajinom, razumije se u javne financije, sport pogotovo. Samo ih pitaj, sve znaju… A u stvarnom životu samo vidiš kakva su bijeda ljudskog roda

 • Miro je bio loš učenik i loš student a odakle je kasnije pokupio pamet to nije jasno Gradonačelnik 20 god.je naša velika sramota.

  • Eto vidiš mene nije stid
   Stid me koliko tisuća Mrta imamo
   Stid me je svakog Mrte što komentira i u Širokom i Mostaru i Posušju
   Stid me krkana za volanom što škripe bacaju u svatovima
   Stid me što se puca iz pištolja i puške u svatovima
   Stid me svakoga tko cajke pušta irado sluša jer ga u “dušu pogađajau”, pogotovo kad opsuje još Srbe onda
   Stid me idiota što Boga psuju a diče se da su katolici i veliki Hrvati
   Stid me što se baca smeće gdje stigne a onda im kriv grad
   Stid me što svak gleda svakoga da prevari za marku više a onda pričaju o lopovluku
   Stid me što pričate o pameti nečijoj a knjige niste pročitali
   Stid me idiota što komentiraju svaki događaj preko svog Facebook profila jer pate za pažnjom
   Stid me vas mnogo a ne pojedinaca na vlasti
   Za grad, županiju, državu imamo izbore a za Mrte i ostale ne, osuđeni smo na suživot da vama i da se oba predstavljamo kao Širokobriježani

 • Prometnice po gradu kao u mostaru ’93. Od 6. do 9. mjeseca 50% kucanstava koja su spojena na vodovod imaju na cesmi sistem kap po kap. O ovima koji jos nemaju vodovod nema se sto reci, sve znamo. Placamo najskuplje vrtice u zupaniji, ako ih uopce placamo, jer nema mjesta za sve, sto je isto veliki problem. Nemaju svi babu,tetku itd da cuva djecu. O izgledu grada dovoljno govori kad se prodje kroz grad. Na kraju svega, idalje sve sto se radi u gradu je jer se pogoduje lokalnim “mocnicim”, s kojima su talu brko i kompanija..

 • 30 godina Siroki sa mjesta nije maknuo osim privatnih projekata, 30 godina ovaj medjed i osudjena kriminalna organizacija prodaje maglu retardima koji ih stite i drze na vlasti. Doslovno bilo koji grad (da ne kazem selo) unutar zupanije je ljepse uredjeno od Sirokog i ima bar nekakav obris grada. Ovo nije grad, ovo je najobicnija selendra po prostornom uredjenju i kvaliteti infrastrukture.

  • Koliko je sela imalo vodovot prije 30 godina? Kakve su skole bile? Ne seri i idi odavde molim te. S takvima nista ne gubimo, idi u Njemacku ili igdje drugo samo idi i okani se nas više. Samo glupan može napisat da je isti grad . Mrš!

    • Ako kreneš s nule zadovoljan si sa +1 . Šta smo bili prije, nije se nitko ko Široki razvio i sve je to trebalo uraditi. Ako misliš da je to jeftino i da se sve može u manje vremena to samo govoti o tebi i tvome (ne) znanju.

       • Koga boli kurac o kakvim ljudima je rijec? Idi rijesavaj problem infrastrukture i zivotne kvalitete jebenog tzv. grada, mislis da me briga je li ti se svidjam ili ne uhljebu jadni? Nisi tu da se dodvoravas ljudima nego da se realiziraju kljucni projekti od vitalne vaznosti za citavu zajednicu, ne da se osiguraju tebi i slicnima te jadne placice i odbori, nije ovo natjecanje o jebenoj popularnosti. I moj kurac si ti otisao dalje od Iloka zajedno sa tim ogranicenim tupsonima oko tebe koji nisu u stanju OPG voditi, a ne nekakav grad. Da jesi, ne bi gluposti pricao nego bi bio samokritican, sageo tu ogranicenu glavu i napravio nesto korisno na funkciji za koju si izabran

       • Čemu omalovažavanje OPGa? Ako misliš da je to lako voditi tek si pokazao koliko znaš hahahha
        Fin izbor riječi imaš, pravi intelektualac. Zaista odurno ljudsko biće, drago mi je da jedini kontakt s takvim idiotima imam putem portala. A i ovo ne znam zašto odgovaram, po svemu sudeći nitko vas i ne doživljava. Ali treba vam netko i ovdje reći što treba.

    • O čemu pričaš pa pogledaj te škole još ćućavac wc. Samo privatnici su nešto uradili a grad sve što je dotakao napravio je nakaradno ili je pola para ukradeno. Zar stvarno onoliko vrijedi novo nazovimo ga park, zar u borku park onoliko vrijedi a pare nisu naše bile već eu, zar muvo vrijedi one pare?
     Nemojte nas praviti manitima…
     Donacijom se napravi vrtić i igralište kod male škole vi niste u stanju održavati i dvi daske promijeniti.

   • Anonimno
    25. lipnja 2022. u 13:03 sta si obnovi sto je obnovljeno i park je napravljen od donacije ništa vi niste napravili samo znate pitat para i kredit dizat ili nekog radnika oštinit o kakvu ti radu lupetaš nemoj se kitit tudjim perjem paune

    • A ta donacija je dosla tako sto je slucajni prolaznik tu naisao?
     Pojma vi nemate ni o čemu zato jedino tu i pišete. Hahahaha kakav glupan

   • 13:03

    Ugljebu, ne rise!
    Čitluk, koji je selendra za nas, godinama već imaju vodovod u svakom selu, a vodu crpe iz Neretve, dok mi imamo svoje izvore. Pročistač također imaju minimalno 20 godina… Da ne nabrajam druge.
    Nas godinama kupuju sa metar asfalta i metar vodovodnih cijevi. KAKO VAS VIŠE NIJE STID!?!?

    • Provjeri koliko kilometara vodovoda je u zadnjih 20 gofina izgrađeno u Čitluku a koliko u Širokom majmune priglupi. Samo prozivati iz fotelje znate.

     • za 16:57 Retardu, pricati o jebenom vodovodu 2022. godine, kao nesto sto eto radi se – S M I J E S N O. Samo ogledalo te vase privatne kriminalne organizacije s kojom bi me stid bilo da me itko ikad povezuje. Ali debele su vidim koze raznim giljica, mirica i slicnih uhljeba.

     • za: Za 16:46:
      Pametnjakoviću! Čitluk u zadnjih 20 godina nije ni imao potrebu praviti kilometre vodovoda – napravio ih je ranije! Nemoj samo Široki hvaliti, znam dobro što se napravilo i što se NIJE NAPRAVILO! Nego, ti si HDZ uhljeb. Samo ih hvališ bez razloga. I ovo što rade, rade očajno i katastrofalno. Nigdje se dva auta ne mogu mimioći. Kolektor rade godinana. Silidžaju ekakve tornjeve na Robnu kuću. Prave park, koji ni na što ne sliči. Na sve strane smeće, najviše u rijeci, koja je nekad bila ljepotica. Na što sad ta rijeka sliči?

   • Kretenu, hvaliti se VODOVODOM u 21. stoljecu je SMIJESNO koliko je jadno. Koliko sela sad ima vodovod ako ces tako, 2022., je li se rijesilo da SVA sela unutar opcine imaju pitku vodu? Nije? Zasto nije? Jebo te caca uhljebljeni, stid te nije nesto napisati, 2022. godina on pise ”koliko je sela imalo vodovoT prije 30 godina”. Ne znas vodovoD napisati, a a nekoga bi mrskao.
    ELEMENTARNE stvari ovi potkapacitarni telci nisu u stanju rijesiti 30 godina, a uhvate se par nekih jadnih projektica sto su realizirani kao pijan plota. U 30 godina se ne mogu kapitalni projekti rijesiti, to mi hocete reci? Ljudi naprave grad usred pustinje za 30 godina, a raznorazni uhljebi i paraziti pri Mirinoj sisi pricaju o nekakvom uspjehu? Boga ti u kojem paralelnom svijetu blagostanja, infrastrukturalnog i prostornog uredjenja vi zivite.

    • Av, av kerino smrdljiva, i treba te izvrijeđati smrdo, okupaj se !
     Eto d i t su mi blizu na tipkovnici, mea culpa 😀
     Koji gradovi u kojim državama ? Šta ti vežeš, Dubai od naftnih para izgrađen i Široki u BiH? Hahahaha kakav idiot
     Čuješ smrdo odurni jesi ćaći reka kad ti je napravio kuću u kojoj živiš: “ Pa šta stari? Grbešić ne napravio 2 obe bolje i veće?”
     Vodovod je jeftino napraviti tvrdiš?!

     Jako nam je žao što nisi impresioniran razvojem grada i poboljšanjem infrastrukture, siguran sam da je grad izgubio simpatije vrijednog, kulturnog dobro odgojenog građanina a ne isfrustriranog ,neodgojenog, krkanoida i seljačinu s kojima me stid da me povezuje postojanje u istom gradu.
     30 godina si nezadovoljan i ja ti 30 puta kažem opet MRŠ kerino, ne izlazi!
     Imaš izbore, sigurno si karizmatičan lik koji će lako okupiti mnoštvo oko sebe, idi sruši HDZ i takav sposoban izgradi nam ta čudesa ovdje u 5-10 godina.
     Nemoj trošiti taj potencijal i sposobnosti tu dopisujući se s ovakvim uhljebom poput mene jadnog 🤭😀

    • 5 puta ste imali priliku izabrati drugačije i kandidirati sebe kada vidim da ste toliko sposobniji od ostalih i da je sve lako. 5 puta!
     A zapitajte se zašto vas nitko ne doživljava. Do vas je….

    • Kralju, je se Široki razvio. Ali kako? Bez ikakva reda vožnje. Krka se kako kome padne na pamet. Pokaži mi ijednu građevinu u skladu s ikakvim građevnim normativima. Sve nabacano bez ikakva smisla. Kao u nekadašnjim turskim kasabama i srpskim palankama, fuj!

   • U pravu si ti gore. Nije grad isti. Sad je sto puta nakaradniji nego prije 30 godina. Vidi samo prometnica. Nigdje se ni dva bicikla ne mogu normalno mimoići.

  • Kako se ništa nije maknulo? Zar nisu vidio novu zgradu Razjedinjenih naroda na vr Robne kuće, a tabani joj u prljavoj rijeci Lištici. Široki treba raspisati natječaj za najgoru građevinu u Europi, jer je sigurno da će pobijediti. Živjeli “idejni pokretači”, investitori, arhitekti zgrade i oni koji su ima dali dozvolu! Živjeli 100 godina!

 • Prometnice nemaju veze s gustoćom prometa nego nesposobnost u pronalasku posla omladina sjedi u kafiću a voze vozila na lizing.

 • Priča mi Ljubusak, prije rata ljubuski mogo po parama kupiti ŠIROKI DVA puta, sada Široki more kupiti ljubuski tri puta.
  Pitam ja njega a di su Širokom tolike pare a On će meni:imate puno lopova ali PARE SU U ŠIROKOM 100%.

 • Sposoban čovik nema mu ravna Remek djelo Mirino lijanovica zgrada na robnoj kuci šupljake prica vise od po vjeka.Šaktovi na ulici uzas krunina strana glavna ulica Sramota .

 • Bože sacuvaj pa kako te samo nije stid koliko si godina na vlasti stavi samo dvije stavke šta si učinio za Široki Brjeg.Bitno je da oko tebe ima tih kronera samo sebe gledate.

 • Sredi Knešpolje (industrijsku zonu) gdje radi 1000 ljudi..Sredi prometnicu do firmi,zakrpi rupe,sredi šaht na raskrsnici gdje vire šiljci,sto jedva cekaju probušit gume..očisti malo oko raskrsnice da se sigurno može priključit na glavnu cestu..imate vi dosta potrebnijih stvari za odradit,samo se provozajte..

 • Vamo se prica da je Siroki mocan grad 8000 zaposlenih po 550 evra je 4ipo milona evra plus 500 na crno radnika kad zbrojis vrti se u njemu brat bratu 5 miliona evra svaki misec fina svota .

 • da ima i malo morala nebi izlazio sa ovakvim nebulozam kakav bi bio da nesto zna kada odes siroki će biti presretan isto kosorka jajajajaja samp kakoće ljudino moja nek ti plate kartu obidji malo po svijetu i vidi kako se gradi i nemoj više ovom napaćenom narodu sra.

 • Nefunkcioniranjem urbanizma u zadnjih 30 godina napravili ste od Širokig kasabu koja više nema šanse da izraste u neko veće urbano mjesto ugodno za život.

 • Vi ste hrpa šup.aka isfrustriranih vlastitim uzaludnim postojanjem
  Zadnji ste koji ikoga mogu prozivati
  Vas nikada nitko nije pohvalio u životu
  Zato se jedino tu i iskaljujete ta ovi forumi i komentari postoje radi takvih kao vi, trolovi nezadovoljni svojim životom svoju nesreću i bijedu tu istovarate.
  Sreća sad ima Facebook pa se vide otprilike isti komentari i profili takvih ko vi i kad pogledam samo se mogu fino nasmijati hahahaha kakvi poluretardi pišu

  • Za sve komentatore
   25. lipnja 2022. u 13:54 eto te nek si se lijepo prestavio samo nisi još da živiš od ovog naroda kojek kradete godinama

   • Predstavljeni su ljudi u vijesti. Gradonacelnici, župani, godpodarstvenici, sportski djelatnici, sportaši, umjetnici, svećenici i šta dobiju?
    samo pljuvanje i uvrede jadnika skrivenih iz anonimnosti. Ja sam tu da vam pokvarim malo party ….

  • Hahaha , dobar si . Tko je tebe pohvali i kad , osim Mire kad si ga zaikruživao na listićima . Kako ih nije stid kad znaju da su pokrali glasove , da gtađani grada uopće nisu htjeli izići na glasanje , da je svega devet posto građana sudjelovalo na izborima . Ovakav grad je dobar samo onima koji nisu nosom pronjušili dalje od Musine strane i koji čitaju od literature večernji list . Pročišćavač projekt stoljeće , jadna majko , šta to nema svaki hotel u Europi , o industrijskoj zoni da ne pričam , a gradovi to imaju još od prošlog stoljeća .

 • Pare nisu u Širokom već u našoj vlasti i takunima, da ma mjesta za zgradu iza robne kuće davno bi robma kuća bila bliže rijeci da ostane veći tg ispred ili parking svejedno, samo po našoj upravi i vlasti ima mjesta za zgradu bbio je projekt oboren pa je ipak prošao svima je jasno kako, ruševine ugrožavaju prolaznike vlasnik ih mora ukloniti odnosno osigurati sigurnost građana ako on ne može ili neće ruši grad i naplaćuje se od vlasnika to je jasno ko dan svakome osim našim glavama

  • Ma sve znate… Građevinski inžinjer, arhitekt pravnik, sve u jednom…. Bez vas bi bilo bolje. Idite molim vas, ostavite nas neka se mi “patimo” u kasabi aj vi ste svakako za Pariza, Munchena, Beča. Što roije odete bolje vam je

 • Goa Kraljevicu o nOvom cistacu ja koliko ce kuci i ustanova biti prikljuceno sta je sa septickim. Bombama od vase kuce kanalom pa u Skokinu garazu. Kanal asusjedi ne smiju otvoriti prozor sve ide u Listicu pa jako Zdravko povrce na Uzaricim zaljeva se iz kanala a da jos kazem jadno. Nase Blato Velika septiicka i kad rode Roge Paprika Dobar Appetit onima sto se Trujillo A podravki za Konzerte same ce se ukase
  It’s Bunoapetito ?????? Italijanka. Susjeda

 • Pogledajte samo na Trnu one Kuli za vodu kad netko upadne on da je Kasino Monday za Gospjinu da ito bude Baustela da se malo radi

 • Džaba vam trud svirači.Ovih par komentatora po zadatku koji nadosiru i brane ga ne mogu sakriti nesposobnost,korupciju,nepotizam ,učmalost..Narod nitko nije preveslao pa necete ni vi .Odzvonilo vam je amena mi.Vi takvi bi za sitnis promjenili i vjeru olako jer ste jadni i za uhljebljivanje dajete i g…cu i obraz.

  • “Korupcija, nepotizam, nesposobnost…” tri rijeci ponavljate za svake izbore koje redovno gubite . Em ste vi ti koji su povareni u duši a o nesposobnosti vašoj ne treba ni pisati.

   Odzvonilo vam je pišete od 2004. godine. Odoše ovi u penziju dok vi tu zvonite 😅😅
   Ti misliš da ti tu predstavljaš što narod misli? Da imaš s kim pričati i da te itko željan slušati ne bi tu pisao jado jadni

 • Miri triba napravit spomenik, bisti u prirodnoj veličini, postavit je kod Majkovića kuće u G. Britvici.

 • kupi covjek oporbu i vlada ko maršal,obecano 1500 radnih mjesta a svega ih ima 15 tko su sretnici a tko ovce koje se plaše kucibabe..

  • Aj da je jednom pobijedio vec 5 puta, o cemu vi pricate?
   2004. ,2008.,2012.,2016., 2020.
   Prije su bile jače utakmice kad je jak Boljitak bio, HSP, 90tka …
   Sad samo komentare imate. Dabogda svatko imao konkurenciju kakvu HDZ ima

 • Plemeniti Chovich od Ljutijeh Dolaca
  25. lipnja 2022. u 14:34

  Miri triba napravit spomenik, bisti u prirodnoj veličini, postavit je kod Majkovića kuće u G. Britvici.
  i ovna suparnika da se gledaju

  • Gotov vam je 😅😅😅 Ode čovjek u penziju nakon ovog mandata a vi ste pišete da je gotov otkad ima ovog portala koji samo takvima ko vi i služi

  • Davno bi sipa došla da nije sve povezano,dođe ona gdje se nema iskaznica,oni kažu nije naš čovik,čula na uši,i tako 30 god.A Boga se ne boje,zašto,pa to su sve komunisti i njihovi doušnici!!!U Crkvi svi dođu,kazano idite redovito,narod je ovca,a u crkvi i teres i teška mlakost!!Hobotnica veličine Širokog!!!

   • Frustracije, frustracije nije ti to zdravo… Osjeti ti se mržnja, isfrustriranost i bespomoćnost u svakoj riječi na svakom komentaru…. Pojma nemaš, glup si

 • Šta će oni napraviti? Nisu bili u stanju riješiti imovinsko pravne odnose za treću traku ceste prema Posušju. Imali odobrene novce, ali džaba. Nisu se vjerojatno mogli ugraditi širokobriješki uhljebi.

 • Ista ti priča godinama miro samo blejiš prečistač vaki naki, bolan ceste kroz grad rješi kakva je ono cesta kod remonta centar grada rupe šahtovi, a o nogostupu da i ne govorimo, a ispod hotela tamo prema ambulanti isto ko ukrajina, ceste su glavni problem daleko najlošije u županiji

 • Bože koliko uzaludnog pisanja. Mogli ste štogod uraditi oko svoje kuće bilo bi vam bolje. Nije potreba tolikog gnjeva imate video Široki Brijeg, tadašnja Lištica 1970, 80, 90 i dalje te samo usporedite broj automobila i trebalo bi vam biti sve jasno. Kome nakon toga nije jasno
  koliko je grad napredovao e njemu nema pomoći neka ide kopati kanale u Beč, Berlin, Minhen, bolje za njega pogled u kanalizaciju nego naše ulice Mržnja je čudo ona jede ali onog tko mrzi.

  • Misliš da Miro mrzi Širokobriježane , zato je ostao gradonačelnik . Bolje u Njemačkoj kipar kanalizaciju nego ovdje jest nečija govna , kao što ti radiš .

  • Na snimkama Loptice iz sedamdesetih nije bilo niti jednog mobitela u gradu , hvala Miri što ih dana ima sa desetke tisuća

 • Sto se Tice soptinih kuca to su ljudi olosi Koji nedaju da se sruse stare kuce koje prestavljaju opasnost za narod trebalo bih biti stid I sram

 • Smislte malo kad stanem na binu prid hotel i ko Franjo u Splitu vas upitan..sta jos ocete da vam obecam puce Sirokobriski.

 • Anonimno
  25. lipnja 2022. u 16:44 e meni izgleda da nemaš oči koliko je bilo stanovnika firma rudnici feal novogradnja obnova stolarija u duvanjskoj koliko je bilo firmi snajderaj itd šuti i grij tudju bulju što samo znaš

  • Uzmi popis stanovnika jugonostalgicaru.
   Koliko je tsda bilo vodovoda, kakve su ceste bile? Ocuvanije jer nije bilo auta hahaha
   Samo idiotu je onda moglo biti bolje. Novogradnja i obnova? Ahahhahahhahah
   Feal je sad 10 puta bolji nego tada
   Pa nikada vise nismo imali zaposlenih nego sada imas statistike

 • Moj gradonačelniče grada Širokoga Brijega???,nemoj ti nista praviti vise,nemožeš ni održavati ovo sto imas,kružni tok ima dva mjeseca kod Namexa devastiran,trava u parku sajmište do koljena,kod kriznoj toka u klancu neki dedo čupka travku ima mjesec dana,sramota da vise ne nabrajam,mogao bi pisati dva dana, pozdrav druze Miro

  • Ima li tebi išta Mario da valja u ovom životu. Čovjek čupa travu i sadi sadnice- ne vidim ništa loše u tome? Zašto ti u svemu vidiš negativnosti a nikako nešto pozitivno. Jel možda nešto do tebe ili je sve zlo koje je tebe snašlo u životu produkt rada tog gradonačelnika

 • Zato imamo vodovoda kilometara i kilometara u selima 😀 vidi se da idemo naprid 😀 di je ovaj lik sto ubi sa komentarima o vodovoduu 2022 godini.

 • Za 21.55
  Ďubre jedno po selima ljudi daju novac za vodovode.Recimo na Kocerinu je 2400 maraka svak dao zato zaveži tu svoju usr… labrnju koja je stvorena za oblizivanje tustih pakaša a ne za pričanje.Usput j… ti mat.. onaj ko je tebi doveo vodu a to je J.B Ti to.

  • Pa jesi ogranicen ljudino…. pa je li normalno da ljudi daju po 2000 3000 tisuce maraka da dobiju jebxxx vodu, i da je neki cekaju po 20,30 godina na nju i da neki jos cekaju?
   Pored svih ostalih problema u opcini, od urbanizma koji je boze sacuvaj, infrastrukture cestovne i gradevinske itd da ne nabrajam… ti se dovezo kako je uspjeh u 2022 godini dovest vodu u selo, i to koje se ljudi platili svojim parama, a neki cak i po dva puta.

   • Nemoj kuću raditi na crno bez dozvola. Ja sam vodu dobio za 7 dana jer sam najprije podnio sve zahtjeve i sve napravio kako treba.

  • 18:03 je samo primjer krkana neodgojenog, neobrazovanog, seljačine zbog kakvih mnogi na žalost imaju loše predrasude o Hercegovini i ljudima koji tu žive. Pojma nema ni o čemu ali laprda o svemu. Krkan što psuje bi o finom urbanizmu. Protiv vas se treba boriti a ne udovoljavati vam. Molim vas idite a nas pustite da se patimo ovdje

 • Ne izluđuje narod vi nesposobni ,ako neko ukaze da niste u pravu prijetite .
  Sve zlo putevi ,vodovod ,kolektor ,pred izbore.
  Listića smrdi čim ugrije .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.