Krajem lipnja “Banjalučki dani muzike” – najposjećeniji rock festival u regiji

“Banjalučki dani muzike”, najposjećeniji bh. festival, mjesto susreta i druženja dobrih ljudi, vrhunske zabave i kvalitetne muzike, održat će se šesti put zaredom u prelijepom ambijentu tvrđave Kastel u Banjaluci, od 27. do 29. lipnja.

Kao i do sada, Banjalučani i posjetitelji festivala koji u Banjaluku dolaze iz svih krajeva regije, imat će priliku uživati u izuzetnom glazbenom programu najpoznatijih regionalnih izvođača različitih žanrova urbane glazbe.

Festival su prepoznali i brojni sponzori, između ostalih i Croatia osiguranje koje je kroz sponzorstvo omogućilo svojim osiguranicima, bez obzira da li su posjetitelji festivala, da konkuriraju za nagradnu igru, u kojoj je glavna nagrada šestodnevno ljetovanje u Makarskoj za dvije osobe.

U ovoj nagradnoj igri nagrađuje se najbolja fotografija na temu koncerta, omiljenog pića ili ljetovanja.

Više informacija, kao i pravila o sudjelovanju svi zainteresirani mogu saznati ovdje:

KLIKNI I SAZNAJ VIŠE: Nagradna igra - šestodnevno ljetovanje u Makarskoj za dvije osobe

Croatia osiguranje brojnim sponzorskim i donacijskim aktivnostima koja su vezane uz temeljne vrijednosti ove osiguravajuće kuće s lokalnim zajednicama uvijek rado surađuje na unapređenju kvalitete života, te podržavanju važnih projekata.

Ova manifestacija prepoznata je i od Gradske uprave grada Banjaluka kao izuzetan događaj iz oblasti manifestacijskog turizma, te je festival od samog početka uvršten na listu manifestacija od gradskog značaja.

U četvrtak, 27. lipnja, festival će otvoriti legendarni bend “Riblja čorba”, najpoznatiji bh. reper Edo Maajka, rock and roll velikani “Osvajači” i mladi banjalučki bend u usponu “Racija”.

Drugog dana festivala, u petak, 28. lipnja, posjetitelji  će moći uživati uz slavnu grupu “Galija”, hip-hop senzaciju iz Splita – repera Vojka V, kao i grupe “Regina” i “Lejzi”.

Treći dan festivala (subota 29. lipnja) rezerviran je za nastupe “Zabranjenog pušenja”, repere “Helem Nejse”, te grupe “Pero Deformero” i “Dinar”.

Organizatori su istaknuli da i ove godine očekuju veliku posjetu, kojoj doprinosi raznovrstan i bogat glazbeni program, dobra gastronomska ponuda, mnogo pivskih brendova, bezalkoholnih pića i besplatan ulaz na festival.

U okviru dnevnih sadržaja festivala turistima se nude vožnja jedinstvenim dajak čamcem, rafting niz rijeku Vrbas, organizirani obilasci znamenitosti Banjaluke, a na raspolaganju je i luna-park.

Četvrtog dana festivala tradicionalno se održava “Banjalučka gitarijada”, na kojoj se promovira i afirmira banjalučka demo scena.

Više informacija možete dobiti na Facebook stranici ove manifestacije.

*PR članak

Festival su prepoznali brojni sponzori, između ostalih i Croatia osiguranje, koje je kroz sponzorstvo omogućilo svojim osiguranicima, bez obzira jesu li posjetitelji festivala, da konkuriraju za vrijednu nagradu!