Kovačić: Uz maksimalan pristup želimo uzeti bodove u Tuzli – Jabuka.tv

Kovačić: Uz maksimalan pristup želimo uzeti bodove u Tuzli

Nogometaši Širokog Brijega nakon dobrih igara u posljednje vrijeme i tri uzastopne pobjede traže novi dobar rezultatu u Tuzli protiv momčadi Tuzla Cityja.

Momčad s Pecare je u dobrom raspoloženju odputovala u Tuzlu, a da vjeruju u novi dobar rezultat potvrdio je pouzdani stoper Širokobriježana Dominik Kovačić.

U dobrom raspoloženju dočekujemo sutrašnju utakmicu, ujedno i zadnju u polusezoni. Zadovoljni smo igrama i rezultatima u posljednje vrijeme. Naš je cilj pobijediti sutra. Znamo kako nas čeka težak teren, ali moramo se prilagoditi uvjetima i sve napraviti da uzmemo puni plijen iz Tuzle.

Imaju kvalitetne pojedince, sigurno ih poštujemo i kao momčad. Ipak, siguran sam kako ćemo uz maksimalan pristup uzeti bodove, kazao je branič Kovačić za klupsku Facebook stranicu u najavi utakmice.

Baljić: Široki je u usponu forme, ali mi smo spremni

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Nema većeg tokmaka od ovog baljića.On je gluplji od eksera.Opet će profitirat jer igra protiv ekipe koja nema ništa.Ama baš ništa.Sigurno je to da Tuzla neće dati bodove.Utakmica će biti ozbiljna a kad je tako onda su izgledi širokog tanki.Odavno je poznato da oni mogu nekog pobjediti samo ako im se pusti.U ovom prvenstvu bodove su im dali Radnik na pecari 3 a u Bjeljini 1.Sloboda u Tuzli 1 bod a na pecari se dobrovoljno predala.Sarajevo na pecari 1 bod.Željezničar na pecari dao 1 bod a na grbavici dao sve sirotinji.Zrinjski u mostaru 3 boda.To je ukupno 16 bodova.Kad bi im to sad oduzeli što bi bilo i realno jer se radi o poklonu Gdje bi ta ekipa bila.Usporediti sa tabelom i viditi.To je realnost i to svatko zna.Ne zna ona naivčina poremećena i bolesna što stalno komentira na portalu.

  • U pravu potpuno.Nije tajna da ovu sezonu tuzla i borac žele Europu.Po kvaliteti su podjednaki sa širokim.Široki ima saveznike u ovoj nazovi velikoj trojci a i u savezu.Mislim i gotovo sam siguran da je to ponovo široki.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.