Kovač i Klopp otkrili što je dovelo do toga da izgledaju kao smrtni neprijatelji

Nije mi bilo na kraj pametu uvrijediti Kloppa. U Engleskoj vladaju neki drugi običaji i to je dovelo do nesporazuma, pojasnio je Niko.

Tek što je završila utakmica između Liverpoola i Bayerna, u kojoj je bavarska momčad ostvarila povoljan rezultat uoči uzvrata uz 0:0, kamere su zabilježile situaciju koja je djelovala vrlo neugodno, verbalni duel između Nike Kovača i Jürgena Kloppa.

Naime, stratezi su o nečemu burno raspravljali, učinilo se da neće jedan drugome pružiti ruku, ali su naposljetku novinarima objasnili da uopće nije bilo tako strašno kao što je to djelovalo oku promatrača.

Običan nesporazum. Htio sam Kovaču pružiti ruku odmah po svršetku utakmice, ali je Niko najprije odlučio pozdraviti čitavu Bavarsku. Ne čitav Bayern, čitavu Bavarsku! Tada sam ga zamolio da se drugi puta na trenutak najprije okrene prema meni da obavimo što je red tako da i ja mogu otići svojoj momčadi. Ovako sam stajao poput nekog blesana, kazao je Klopp.

Kovač mu se na tome ispričao i pojasnio da je, između ostalog, najprije poželio čestitati Riberyju što je postao otac:

Sve je u redu između nas. U Engleskoj svladaju drugačiji običaji, nalažu da se najprije rukuju treneri. U ovom slučaju, učinio sam što radimo u Njemačkoj, najprije sam otišao do svoje klupe. Kloppu sam kazao da mi je žao što je došlo do nesporazuma. Nije mi bilo na kraj pameti uvrijediti ga. Naravno da smo se prijateljski rastali, pojasnio je hrvatski strateg.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.