Kostelić se na treningu spusta u Kitzbuhelu zabio u mrežu!

Na današnjem drugom treningu muškog spusta u Kitzbuhelu, Ivica Kostelić na žalost nije završio trening zbog pada.

Zapeo je ramenom za kolac, što ga je zarotiralo. S obzirom da se nije uspio izvući, završio je u zaštitnoj mreži.

Nešto više o Ivičinom izlijetanju rekao nam je Nenad Eror, glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza:

“U jednom zavoju Ivica je zapeo ramenom za vrata, nije se uspio izvući već ga je to katapultiralo ravno u mrežu. Prema prvim pregledima možemo reći da nema ozbiljne ozljede u odnosu na ono što mu se moglo dogoditi”, rekao je za Index Eror, uz dodatak:

“Koljena ga ne bole, malo ga boli skočni zglob jedne noge, ali je teško reći jer je još uvijek vruć. Odlučio je otići na trening slaloma na kojem će vidjeti kako će se njegovo tijelo ponašati pa ćemo nakon toga imati više informacija”, naglasio je.

Ivica Kostelić, aktualni pobjednik Svjetskog kupa, lani je u Kitzbuhelu senzacionalno slavio u super G-u i sasvim očekivano u kombinaciji, dok je u slalomu bio drugi, a u spustu jedanaesti. Inače, ta pobjeda u superveleslalomu na “stazi smrti”, kultnom Streifu, jedina mu je u karijeri u brzim disciplinama. Uzeo je lani u tri dana Ivica 304 od mogućih 400 bodova i sasvim odmaglio konkurenciji u borbi za Veliki kristalni globus.

Niti ove godine uoči Kitzbuhela Ivica ne stoji loše – trenutno vodećem u Svjetskom kupu, Austrijancu Marcelu Hirscheru, wengenskim pobjedama u superkombinaciji i slalomu približio se na 30 bodova i najavio žestoki obračun za novi Globus.

Kitzbuhel i ove godine nudi 400 bodova – uz jedinu klasičnu kombinaciju u sezoni tu su još super-G, spust i slalom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.