‘Kosače s ljubavlju’ (FOTO)

Pod nazivom ‘Kosače s ljubavlju’, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, u Galeriji kraljice Katarine, održano je predstavljanje Hrvatskog ženskog rukometnog kluba Kosača iz Mostara povodom 11 godina osnutka kluba u sklopu HRK Katarine, odnosno 3 godine od samostalnog djelovanja.

Dobrodošlicu prijateljima kluba i gostima na samom početku zaželio je predsjednik kluba Zdravko Vučić, zahvalivši se prisutnima, a pogotovo roditeljima jer su velika potpora svojoj djeci, pa tako i ovom klubu, kojem je, simpatično, dodjelio nadimak ‘obiteljski klub’.

Tokom priredbe, predstavljene su mlade školovane trenerice HRK Kosača te su istaknuti najvažniji uspjesi ovoga mladog kluba. Izdvajamo vam nastup u Premijer ligi BiH u sezoni 2008/2009, osvajanje turnira po Hrvatskog, BiH, Crnoj Gori, Italiji od kojih vrijedi istaknuti i osvojen 39. Interamni World Cup u gradu Teramo u Italiji. Također, mlađe dobne skupine su u samome vrhu ženskog rukometa u BiH.

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=


Svečanu priredbu animirale su i sadržajno uljepšale članice Hrvatskog rukometnog kluba Kosača svojim glazbenim izvedbama na klaviru i violini, plesnim točkama i recitiranjem pjesama. U sklopu priredbe održana je i izložba slika mostarskih rukometašica čijom kupnjom su gosti mogli dati svoj doprinos klubu.

Nakon predstavljanja kluba, riječ je, kao i na početku, dobio predsjednik kluba Zdravko Vučić koji se prisutnima zahvalio što su uveličali priredbu ‘Kosače s ljubavlju’ te im se zahvalio na nesebičnoj potpori HRK Kosača.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.