Korisnici uočili ‘skriveni’ znak na pakiranju čokoladice Twix

Čokoladica Twix došla je u središte pažnje na društvenim mrežama nakon što su brojni korisnici podijelili da nisu primijetili “skriveni” znak i poruku na njenom omotu.

Ako ste strastveni ljubitelj čokolade, vjerojatno ste u nekom trenutku probali Twix čokoladicu. Slatka poslastica od karamele i keksa omiljena je mnogima – ali jeste li ikada bolje pogledali omot?

Korisnici društvenih mreža upravo su primijetili ono što se čini “skrivenom porukom” na prednjoj strani zlatnog omota i ima dvostruko značenje.

U točki iznad slova ‘i’ u Twix logotipu, ljudi su brzo uočili nešto što izgleda kao gumb za pauzu sa dvije vertikalne linije jedna pored druge.

Mnogi su rekli da dosad nikada nisu shvatili da postoji što je pokrenulo rasprave o njegovom značenju. Neki su podijelili kako misle da su dvije okomite linije simbol za proizvod koji se često prodaje s dva komada čokoladice u paketu.

Međutim, drugi su mislili da je to “gumb za pauzu”. Ova simbolika veže se za početak 2000-ih kada je poznati proizvođač čokolade Mars Inc vodio reklamnu kampanju “Need a moment” za Twix pločice.

Glas u reklami kaže: Kada vam treba trenutak, prožvakajte ga s Twixom.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.