Korisnici TikToka udružili snage i rasplakali 89-godišnjeg dostavljača pizze

Slika 89-godišnjaka koji svakodnevno dostavlja pizze pokušavajući zaraditi za život rastužila je brojne TikTokere koji su se udružili kako bi simpatičnom dostavljaču omogućili napojnicu o kojoj sigurno nije mogao sanjati.

Priča je započela s obitelji Valdez iz grada Roy u saveznoj državi Utah – prilikom svake narudžbe pizze zatražili su da im dođe isti dostavljač, a priču o njemu podijelili su na TikToku.

Uvijek pozitivan i nasmijan, videozapisi o vremešnom dostavljaču Derlinu Neweyju pregledani su stotinama tisuća puta, a putem TikToka obitelj Valdez pozvala je sve pratitelje i sve koji žele pomoći da doniraju nešto novca kako bi ga iznenadili i uručili mu veliku napojnicu.

Newey, nije teško pretpostaviti, nikada do tada nije čuo za TikTok, no na toj je mreži brzo postao zvijezda te su mu mnogi odlučili pomoći i skupiti što više novca kako u tim godinama više ne bi morao obilaziti kuće i dostavljati pizze, već kako bi mogao uživati u mirovini.

@vendingheads

Here it is 😍 #fyp #venmochallenge #🍕man #love #blessed #gift #lovewins

♬ Aesthetic Girl – Yusei

On, naravno, nije znao da korisnici te društvene mreže prikupljaju novac za njega i bio je potpuno zbunjen kada je primio napojnicu od čak 12.069 dolara. Newey nije mogao vjerovati što je doživio te su mu niz obraz krenule suze, a obitelj Valdez objasnila mu je kako taj novac nije njihov, već su ga uplatili brojni tiktokeri kako bi mu pomogli, prenosi Zimo.

To je još jedan primjer tzv. Venmo Challengea, odnosno izazova u kojem korisnici društvenih mreža od svojih pratitelja i drugih korisnika traže da doniraju novac na Venmo račun, a nakon što se skupi određena svota, uruči se osobi za koju se prikupljala, a najčešće je riječ o sličnim slučajevima napojnice kao što je bilo prikupljanje novca za 89-godišnjeg dostavljača.

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.