Kordić i Guzin poručili: Vrijeme je da krenemo raditi ono zbog čega su nas građani izabrali – Jabuka.tv

Kordić i Guzin poručili: Vrijeme je da krenemo raditi ono zbog čega su nas građani izabrali

Mario Kordić i Zlatko Guzin prošli su u drugi krug glasovanja za izbor gradonačelnika Mostara.

Kordić (HDZ BiH) je dobio 14 glasova od ukupno 35 vijećnika, a Guzin (SDA) 12. Iz utrke za gradonačelnika su ispali kandidati SDP-a Arman Zalihić i Naše stranke Irma Baralija.

Kordić je zahvalio vijećnicima koji su sudjelovali u prvom krugu izbora za gradonačelnika te je čestitao i svojem protukandidatu Guzinu na ostvarenoj podršci.

Hvala svima koji su sudjelovali u ovom prvom krugu glasovanja. Do kraja ovog tjedna bismo trebali završiti ovaj posao izbora gradonačelnika kako bismo prešli na druge stvari, koje smo obećali građanima da ćemo raditi, izjavio je Kordić.

Guzin je pak rekao kako su vijećnici napokon krenuli s onim zbog čega su izabrani.

Krenuli smo s procesom izbora gradonačelnika. Čestitam svima na odgovornosti i tome što smo pokazali da je ipak naša obaveza prema građanima jača od svih politikantskih stvari. Čestitam i kolegi Kordiću. Hvala vijećnicima koji su me podržali i želim da i nastavak ovog procesa bude transparentan. Nadam se da više nećemo doživljavati stvari poput ovih koje smo danas vidjeli u Vijećnici. Nadam se da ćemo nakon izbora gradonačelnika krenuti ka onom što smo i obećali – početi rješavati probleme u Mostaru na najbolji mogući način, rekao je Guzin.

Sjednica Vijeća će se nastaviti u petak u 15:30.

Mario Kordić i Zlatko Guzin ostaju u utrci za gradonačelnika Mostara

(www.jabuka.tv | Foto: Avaz)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.