Konzum: Nismo uručili 400 otkaza u Mostaru – Jabuka.tv

Konzum: Nismo uručili 400 otkaza u Mostaru

Uprava Konzuma BiH priopćila je da je netočna informacija o 400 otkaza radnicima Konzuma u Mostaru.

”Povodom pisanja pojedinih medija o 400 uručenih otkaza radnicima Konzuma u Mostaru, a koje je jučer potvrdio i Samostalni sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji, vodoprivredi, ugostiteljstvu, turizmu i trgovini Bosne i Hercegovine, koji predvodi Mehmed Avdagić, želimo obavijestiti naše uposlenike i cjelokupnu javnost da su objavljeni tekstovi potpuno netočni i neprovjereni”, navode iz Uprave Konzuma BiH.

Napominju da takva netočna informacija dodatno stvara tenzije te osjećaj zabrinutosti i neizvjesnosti kod svih njihovih radnika.

”U Mostaru zapošljavamo 281 zaposlenika, a u proteklom razdoblju uručili smo četiri otkaza zaposlenicima koji su imali ugovor na neodređeno vrijeme, zbog zatvaranja prodajnoga objekta u Mostaru, a što im je najavljeno više od mjesec dana prije prekida radnoga odnosa”, dodaju iz Uprave Konzuma BiH.

Uprava Konzuma BiH je najavila da će poduzeti zakonske mjere i pokrenuti tužbu protiv Mehmeda Avdagića zbog klevete te objave netočnih informacija koje nanose štetu kompaniji, ali i zaposlenicima.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.