Konobar ganjao gosta po ulici zbog “malog” bakšiša

Talijan je bio toliko uvrijeđen zbog ovog incidenta da je navodno rekao svom prijatelju da više nikada ne želi kročiti u Saint-Tropez.

Jedan ‘vrlo bogati Talijan‘, kako ga opisuje Daily Mail, ostao je ogorčen nakon što ga je navodno naganjao bijesni konobar u Saint-Tropezu jer je ostavio samo 500 eura napojnice.

Incident se dogodio u jednom restoranu čije ime nije otkriveno, a konobar ga je navodno naganjao sve do parkirališta u glamuroznom ljetovalištu na francuskoj rivijeri te mu prigovorio da to ‘nije dovoljno‘, prenosi Jutarnji list.

Rekao mu je neka se vrati unutra i plati još 500 eura kako bi dosegao ‘minimalni‘ iznos napojnice od 1000 eura, prenijele su lokalne novine Nice Matin.

Mislio je da je ispao velikodušan jer je ostavio 500 eura napojnice, a umjesto toga je ukoren. Konobar mu je rekao da to nije dovoljno i da bi se ipak mogao malo potruditi i doći do 1000 eura jer bi to bilo blizu 20 posto ukupnog iznosa njegova računa, rekao je prijatelj Francuz ovog užasnutog Talijana.

Talijan je bio toliko uvrijeđen zbog ovog incidenta da je navodno rekao svom prijatelju da više nikada ne želi kročiti u Saint-Tropez, prenosi Jutarnji list.

Nezadovoljstvo Saint-Tropezom već neko vrijeme vlada među turistima, a neki od njih podijelili su svoje priče o tome kako su ih neki restorani tražili da minimalno potroše 1500 eura, dok se u drugim dijelovima francuske rivijere očekuje da će kupci potrošiti najmanje 10 tisuća eura.

Neku večer je jedan restoran koji nam je dobro poznat zahtijevao minimalnu potrošnju od 1500 eura po osobi, rekao je jedan gost za Nice Matin te dodao da se vjerojatno neće vratiti u Saint-Tropez.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.