Koncerti T.B.F.-a i Brkova u Mostaru

Iako je drugi po redu Mostar Summer Fest završen prije par mjeseci, organizatori su već najavili promo nastupe za treći Mostar Summer Fest koji nas očekuje u ljeto 2015. godine.

Prvi promo nastup je zakazan za petak, 21. studenog 2014. u mostarskom Golden Clubu, gdje će posjetitelji imati priliku slušati bend Brkovi koji su ove godine imali energičan nastup na Mostar Summer Festu.

Za drugi promo nastup, ponovno u Golden Clubu je zadužena splitska grupa T.B.F., koji su se na pozornici Mostar Summer Festa našli lani. T.B.F. će u Golden Clubu nastupiti u petak, 05.prosinca 2014.

„Promo nastupima želimo održati festivalsku priču ‘budnom’ kroz cijelu godinu, a ne samo za vrijeme trajanja Mostar Summer Festa. Na ovaj način, u suradnji s našim stalnim partnerima, omogućujemo svima koji su se s nama dobro zabavljali na Festu, da se toga ponovno prisjete uz nastupe naših izvođača iz proteklih godina, a i mi ćemo im probuditi sjećanje multimedijalnim prikazima kroz video i fotografije koje ćemo emitirati tijekom nastupa. Biti će to još jedno nezaboravno druženje uz dobru glazbu.“, izjavili su organizatori Mostar Summer Festa.

Detaljnije o promo nastupima možete saznati na službenoj internet stranici ili na službenoj Facebook fun stranici Mostar Summer Festa.

(www.mostarsummerfest.com)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.