Koncert Vjerujem ponovno ispunio i ujedinio srca

Veliki humanitarni koncert pod nazivom “Vjerujem”, a u organizaciji udruge “Otac”, je pod Bijelim brijegom okupio brojnu publiku iz cijele Bosne i Hercegovine, koja je došla podržati plemenit cilj i uživati u večeri ispunjenoj glazbom, vjerom i zajedništvom.

Na ovom koncertu nastupili su Alan Hržica, Vanesa Mioč, Stijepo Gleđ Markos, fra Marin Karačić i biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara.

Nakon prvog stadionskog koncerta duhovne glazbe u Bosni i Hercegovine prošle godine gdje su prikupljena sredstva za pokretanje Centra za rehabilitaciju djece sa poteškoćama u razvoju pri Caritasu u Mostaru i osigurana sredstva za kupovinu automobila za patronažnu službu Centra ‘Marija-Naša Nada‘ u Širokom Brijegu, ove godine udruga ‘Otac’ odlučila je biti još jača, piše Bljesak.info.

Predsjednik udruge ‘Otac’ Marko Karačić rekao je ranije kako su odmah nakon prvog koncerta znali da moraju nastaviti s ovim projektom čiji plodovi se jasno vide i nastavljaju činiti da naši maleni kroz ovu priču dobiju najbolju skrb koja im se može osigurati.

(www.jabuka.tv | Foto: Bljesak.info)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.