“Koncert prijateljstva” u Mostaru

“Kuća dobrih tonova” iz Srebrenice i USAID-ov projekt izgradnje mira PRO-Budućnost organiziraju četvrti “Koncert prijateljstva” u sali Muzičkog centra “Pavarotti” u Mostaru u ponedjeljak, 20. ožujka.

U suradnji sa “Mostar Rock School” iz Mostara i “Čarobnom notom” iz Niša na “Koncertu prijateljstva” nastupit će djeca iz Srebrenice, Prijedora, Mostara i Niša, koja će izvoditi najljepše tradicionalne pjesme iz BiH, Hrvatske i Srbije, klasičnu glazbu i hitove domaće i svjetske pop-rock scene.

Jedna od najinspirativnijih priča iz Srebrenice i naše zemlje, “Kuća dobrih tonova,” nakon koncerata u Prijedoru, Bijeljini i Nišu u Srbiji nastavlja turneju kojom šalje univerzalne poruke povjerenja, razumijevanja i odgovornosti svih za bolju i ljepšu budućnost.

USAID-ov projekt PRO-Budućnost koji provodi humanitarna organizacija Catholic Relief Services (CRS) već treću godinu je prijatelj “Koncerta prijateljstva” kojim se svim sudionicima pruža prilika za pristup umjetnosti i kulturi, ohrabrenje na interkulturalni dijalog, razumijevanje i zajedničku suradnju.

Kroz najpoznatiji program iz Srebrenice “Kuću dobrih tonova” je u proteklih dvanaest godina prošlo više od 2.000 djece i mladih, održano je više od 150 koncerata u BiH, regiji i Europi, a za svoj rad nagrađeni su s nekoliko internacionalnih nagrada za rad i angažman.

Koncert počinje u 19:00 sati, a ulaz je besplatan.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.