Koncert “Isus te zove” održan na temeljima stare župne crkve u Međugorju

Veličanstveni molitveni koncert pod nazivom “Isus te zove” organizirala je u Međugorju Broćanska udruga mladih u suradnji sa župnim uredom Međugorje na temeljima stare župne crkve u Međugorju.

Hoser u prvom redu

Koncert je održan po završetku večernje svete mise, a nastupili su sastav Emanuel, fra Marin Karačić, sestre Ramljak, Frama Međugorje te zbor s Festivala mladih Međugorje. U prvom redu koncerta koji je pomno pratio sjedio je nadbiskup Henryk Hoser, apostolski vizitator za međugorsku župu.

Na kraju riječi zahvale i blagoslova svima je uputio međugorski župnik fra Marinko Šakota. 

Posložilo se

Matea Ivanković u ime Broćanske udruge mladih, jednog od organizatora ovog molitvenog koncerta, izjavila je za Večernji list BiH:

Bogu hvala na svemu! Što nas je okupio u ovolikom broju i što smo unatoč predviđenim lošim vremenskim uvjetima mogli slaviti našeg Gospodina kroz molitvu i pjesmu! Toliko toga nam se “posložilo”, rekli bismo da smo imali sreće, ali ne, na snazi je bila Božja providnost! Bog je velik! Nadam se da je svaki čovjek koji je bio uspio zaviriti u svoju nutrinu i otvoriti se Njemu te da je otišao s istog mjesta noseći svjetlo koje će širiti ljudima oko sebe u svojoj svakodnevnici! Bogu na slavu!, istaknula je Ivanković.

Zapaljene svjećice, složni glasovi publike dali su ovoj večeri zbilja jedan poseban ne samo koncertni nego i molitveni ugođaj.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.