Konačno stigao ”dark mode” na WhatsApp – Jabuka.tv

Konačno stigao ”dark mode” na WhatsApp

Najpopularnija aplikacija za dopisivanje WhatsApp prešla je na ”tamnu stranu”.

Tamni mod rada, mnogima poznatiji kao dark mode, toliko je postao raširen da je sada u Androidu 10 i dio sustava pa ga možete uključiti kroz cijeli mobitel. Osim što štedi bateriju, štedi i vaše oči, jer otvaranje aplikacija u krevetu ne rezultira privremenim sljepilom.

Nizu aplikacija koje su dobile tamni mod sada se pridružio i WhatsApp i to kroz Android i iOS verzije nakon što su ga nudili mjesecima kroz beta testiranja. Iz WhatsAppa su u službenoj objavi napisali kako je ovo opcija koju su ljudi najviše tražili, što bi sigurno trebalo usrećiti brojne korisnike, prenose 24sata.hr.

Korisnici koji imaju već aktiviran dark mode ili tamni način rada na Android 10 i iOS 13 uređajima trebali bi automatski vidjeti i crni WhatsApp.

Oni koji imaju stariju verziju Androida mogu otići u postavke WhatsAppa i trebali bi otići u postavku chats > theme > i kliknuti na dark.

Nakon toga, vaš WhatsApp bi trebao izgledati tamno, ali ne i potpuno crno.

Ako i ne vidite ovu mogućnost, nema brige. U WhatsAppu kažu da se ovo uvodi u sljedećim danima za sve kroz najnoviju verziju aplikacije.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.