Konačno se postavlja videonadzor u širokobriješkom parku

Ovih dana započeli su radovi na postavljanju videonadzora u Parku širokobrijeških branitelja (nekadašnji Park Sajmište).

Tu informaciju su za Jabuka.tv potvrdili iz Odsjeka za gospodarstvo Širokog Brijega kazavši kako će sveukupno biti postavljene četiri kamere.

Nekoliko puta smo pisali o ružnim incidentima koji su se događali na samom dječjem igralištu u ovom parku koje je često na meti vandala zbog čega je sustav videonadzora od velike važnosti.

Nadamo se da ovaj scenarij više nećemo gledati

U par navrata uništavan je dječji inventar poput klackalice i vrtuljka, kao i klupe, a razbijane su i boce, što je dovelo do toga da je praktički jedino igralište u Širokom Brijegu nije sigurno niti podobno za dječju igru.

Pozivamo sve korisnike da čuvaju javnu imovinu, u ovom slučaju dječji inventar, kako bi naši najmlađi mogli uživati u dječjim radostima, izjavili su za portal Jabuka.tv u listopadu prošle godine iz spomenutog Odsjeka.

Uvođenje videonadzora najavio je u studenom 2022. godine gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević na sjednici Gradskog vijeća, a projekt će konačno biti realiziran.

Široki Brijeg: Dječje igralište i dalje čeka bolje dane, evo što je poduzeo Grad

(www.jabuka.tv)

14 komentara

  • Za manje od dvi godine – naš miro ko prepelica ko ispičke sve rješava …… valjda je ivo štogod naučio pa će ion tako

  • Nigdje viđeno da je dječji park i igraonica tik uz samu rijeku Lišticu.Nekoliko se dijete nažalost utopilo treći za loptom .Tuga.Što prije ograda ili premjestiti diječiju igraonica, park

    • Jeftinije je ukinut Miru, cnc operatera pri obradi janjećih kostiju. Redovna zamjena proteza, glođe li brko glođe, dok ne propukne.

  • Napraviti park onako dakeko od centra, prva nebuloza. Umjesto da se napravio park di je sada parking i prema Zoricevini. Na Sajmiste moras ici ciljano, ovamo bi naisao sa svojom djecom. Zar je bilo nemoguce otkupiti onu njivu?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.