Konačno se može zrcaliti iPhone s Windows računalom

Aplikacija Phone Link za Windows trebala bi zrcaliti sadržaj poput obavijesti, telefonskih poziva i poruka s vašeg iPhonea na vaše Windows računalo.

To znači da možete slati i primati sve iPhone poruke, tekstualne poruke i iMessages, putem aplikacije Phone Link na vašem računalu.

Ipak postojat će neka ograničenja, prenosi The Verge.

Neće biti moguće moći slati slike niti sudjelovati u grupnim porukama. Također neće se moći vidjeti cijela povijest poruka u razgovorima nego samo poruke koje su poslane ili primljene putem Phone Linka. Iako je to vrlo ograničen set funkcionalnosti za razliku od povezivanja Android uređaja ipak je pomak u naprijed, a svakako je moguće i očekivati nove funkcionalnosti u budućnosti, piše Bug.hr.

Brandon LeBlanc iz Microsofta je na blogu detaljnije objavio kako bi to u praksi trebalo izgledati:

Nakon odabira iPhonea, započet će vođena instalacija za uparivanje vašeg iPhonea. Bit ćete upućeni da slijedite niz koraka koji će vas voditi za uparivanje vašeg iPhonea i osobnog računala putem Bluetooth veze. To će se pokrenuti nakon što skenirate QR kod prikazan na vašem zaslonu, a zatim prijeđete na korake potvrde koji nam pomažu potvrditi da su telefon i računalo u dometu.

Tijekom ovog koraka od vas će se tražiti da potvrdite da se kod u Phone Linku podudara s kodom prikazanim na vašem iPhoneu. Nakon što dovršite uparivanje, od vas će se tražiti da dodijelite skup dopuštenja koja nam omogućuju da sav vaš omiljeni sadržaj sinkroniziramo na Phone Link.

(www.jabuka.tv | Foto: Microsoft)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.