Konačno, prva Mi trgovina u Sarajevu!

Xiaomi, globalni tehnološki lider i najpopularnija marka mobilnih telefona u posljednjih šest mjeseci po podacima neovisnog istraživanja, otvara svoju prvu Mi trgovinu u Sarajevu.

Najnovija Mi trgovina prati izuzetno veliku popularnost nedavno otvorenih Mi trgovina u regiji, čija otvaranja su obilježili nevjerojatni popusti, dugi redovi zainteresiranih kupaca i brojne poznate ličnosti.

Uz partnerstvo sa službenim Xiaomi distributerom, kompanijom Comtrade Distribution d.o.o Sarajevo, i maloprodajnim partnerom, kompanijom IQ Mobile, nova trgovina će 30. prosinca u 10 sati otvoriti svoja vrata uz specijalne poklone i pogodnosti za posjetitelje novootvorene Mi trgovine.

Odlični popusti i promotivne ponude za najbrže posjetitelje Mi Store

Povodom otvaranja najnovije Mi trgovine u regiji i prve trgovine u Sarajevu i Bosni i Hercegovini, Xiaomi je pripremio brojne popuste i još veća iznenađenja za sve kupce koji posjete trgovinu na sam dan otvaranja. Prvih 10 kupaca na dan otvaranja trgovine dobit će uz kupljen uređaj na poklon još jedan isti (1+1 promocija), dok je na veliki broj uređaja kao što su Mi TV, Mi Electric Scooter i određene modele Mi mobilnih telefona osigurani popusti do čak 55%.

Broj proizvoda za koje vrijede spomenuti popusti je ograničen, tako da samo najbrži kupci koji dođu prvog dana imaju priliku da postanu ponosni vlasnici najnovijih Mi proizvoda po nevjerojatnim cijenama. Kako bi što veći broj zainteresiranih kupaca imao priliku da iskoristi promociju, svaki posjetitelj ima pravo na samo jednu kupovinu proizvoda po specijalnoj akcijskoj cijeni. Također, gotovo kompletan asortiman koji nije obuhvaćen nekom drugom promocijom podliježe popustu od 10% na dan otvaranja.

U srcu Sarajeva

Najnovija Mi trgovina se nalazi u ekskluzivnom prostoru na adresi Ferhadija 14, gdje svi zainteresirani mogu se upoznati s cijelokupnim prodajnim asortimanom kompanije Xiaomi koji uključuje najnovije modele mobilnih telefona, smart home uređaja, televizora, audio, video tehnike i lifestyle proizvoda.

O kompaniji Xiaomi:

Korporacija Xiaomi je osnovana u travnju 2010. godine i uvrštena u glavnu listu hongkonške burze 9. srpnja 2018. (1810.HK). Xiaomi je internetska kompanija u čijoj su jezgri pametni telefoni i pametni hardver, zajedno povezani Internet of Things (IoT) platformom.

S jednakim naglaskom na inovacijama i kvaliteti, Xiaomi kontinuirano slijedi visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu efikasnost. Kompanija neumorno gradi nevjerojatne proizvode uz fer cijene kako bi svi na svijetu uživali u boljem životu putem inovativne tehnologije.

Xiaomi je trenutno treći smatphone brend po broju prodanih telefona na svijetu i uspostavio je vodeću svjetsku potrošačku IoT platformu sa 271 milijun pametnih uređaja povezanih na svoju platformu, ne računajući pametne telefone i laptope. Xiaomi proizvodi su prisutni na više od 90 tržišta širom svijeta.

U kolovozu 2020. godine, kompanija se po drugi put našla na listi Fortune Global 500, zauzevši 422. mjesto, što je 46 mjesta više u odnosu na prošlu godinu. Kompanija je također zauzela 7. mjesto među internet kompanijama na listi. U svibnju 2020. kompanija se ponovo našla na Forbesovoj Gobal 2000 listi i rangirala još bolje na 384. mjestu.

Xiaomi je sastavni dio Hang Seng indeksa, Hang Seng Index-a, Hang Seng China Enterprises Index-a i Hang Seng TECH Index-a.

Za više informacija o kompaniji posjetite LINK.

*PR članak