Konačno otkriven razlog zašto je Carrie završila s Facom, a ne s Aidanom

Obožavateljice serije “Seks i grad” podijeljene su u dvije skupine. Jedna skupina je navijala da Carrie završi s Facom, a druga skupina je htjele vidjeti Carrie u Aidanovom zagrljaju, prenosi Večernji.hr.

Autorica knjige po kojoj je serija i nastala, Candace Bushnell otkrila je konačno zašto je Carrie Bradshaw u seriji završila s Facom (Chris Noth), a ne s Aidanom (John Corbett).

– Moja mama je oduvijek smatrala kako Aidan nije idealan čovjek za Carrie. Iako je Faca slomio srce Carrie mojoj mami nije bilo jasno što Carrie radi s Aidanom. Osjećala sam dužnost prema mami i smislila sam takav kraj u kojem Carrie ipak završi u braku s čovjekom koji joj je slomio srce – ispričala je Candace.

(www.jabuka.tv)

 

1 komentar

  • Ova vijest će zaustaviti ekonomsku migraciju Hrvata sa prostora “Zapadnog Balkana”. Također će dovesti do jednakopravnosti naroda u BiH koje čeka isti kraj-sudbina kao i Carrie, jer su islamisiti slomili srce Hrvatima, a sada će se Hrvati integrirati skupa sa islamistima i postati jedno srce, jedno tijelo, jedna duša, Bosanci i Hercegovci, ili bolje rečeno Bošnjani(na bosanskom = Bošnjaci). Sada će veliki kalif Izetbeg izvaditi svoje zlato iz ćupova koje je neumorno sakupljao cijeli svoj život, pa će mo svi jesti zlatnim “kašikama”.

Komentiraj: