Komšić o Milanoviću: Izgleda da je Zoki malo ausswinkl – Jabuka.tv

Komšić o Milanoviću: Izgleda da je Zoki malo ausswinkl

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić komentirao je posljednje izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića vezane za Bosnu i Hercegovinu.

Nakon što je Milanović kazao kako ima problem da u NATO ulazi neusklađena država, misleći na BiH, Komšić je poručio da je predsjednik Hrvatske “pomaknut iz ležišta”.

Nakon svega što sam čuo i pročitao kao izjave predsjednika Zokija, samo mogu reći da je on izgleda malo ausswinkl, malo pomaknut iz ležišta, rekao je Komšić u razgovoru za Klix.

Smatra da Milanović “ne radi na pravoj frekvenciji i da mu treba novo podešavanje”.

S tim stanjem predsjednika Zokija problem ima Hrvatska, a ne BiH, poručio je Komšić.

Milanović je NATO put BiH komentirao jučer tijekom komemoracije i obilježavanja 78. godišnjice talijansko-četničkog zločina kod Omiša.

Mi smo članica NATO-a, ja sam predsjednik i vrhovni zapovjednik i imam problem, recimo da u NATO ulazi država koja je tako neusklađena jer preuzimam garanciju za takvu državu. Ja bih rado i radi Bošnjaka i Hrvata u BiH, Srbi su protiv, ali u ovakvoj situaciji ti si stavljaš na leđa jednog saveznika za kojeg moraš odgovarati. To je ugovorna obaveza, a saveznik je nije u stanju ispunjavati, zaključio je Milanović.

Milanović o BiH: Neće to dobro završiti

(www.jabuka.tv)


12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.