Komšić iznenada otputovao u službeni posjet Zagrebu

Željko Komšić, novoizabrani hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, otputovao je danas u iznenadni službeni posjet Zagrebu, kazao je Zlatko Miletić, generalni tajnik Demokratske fronte (DF).

Miletić nije htio davati više detalja o posjetu, kazavši da se sve što se priopći iz DF-a protumači “na ovaj ili onaj način, ali može se reći da je posjet službeni“.

Naglasio je da će više detalja biti poznato u sljedećim danima.

Informacija je otkrivena danas na zajedničkoj konferenciji DF-a, Naše stranke i Socijaldemokratske partije BiH (SDP BiH), čiji je lider Nermin Nikšić, na početku skupa, uputio ispriku u Komšićevo ime, koji nije nazočio konferenciji.

Komšić je, podsjeća Radio Sarajevo, jutros pozvao predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović i premijera ove zemlje Andreja Plenkovića da posjete Sarajevo odmah inauguracije novih članova Predsjedništva 20. studenoga, porukom:

S obzirom na to da predsjednica i premijer Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović i Andrej Plenković kontinuirano izražavaju zabrinutost stanjem u BiH, i da pred međunarodnim govornicama tematiziraju društvene i političke prilike u našoj državi, pozivam ih da odmah nakon formiranja novoga saziva Predsjedništva BiH, načine službeni posjet Sarajevu, odnosno Predsjedništvu BiH, naveo je Komšić u pozivu.

Komšić pozvao Plenkovića i hrvatsku predsjednicu u službeni posjet

(www.jabuka.tv)


33 komentara

 • Samo budala moze ovog lika, idiota primiti i sa njim razgovarati. On je na razini jednog nepristojnog Sarajevskog sibicara. U cije ime on poziva, putuje, razgovara. Legitimitet hrvatskog naroda u BiH- ni on nema, to je jasno svima samo njemu nije izgleda. Je li poveo i Suljagica koji je vjerovatno osmislio onaj gradansko lijevi transparent iz Tuzle gdje se poziva da se covica nabije na kolac a Kolindu na ku…c.. Jad i bjeda. Sramota. Sa njim se sastajati moze samo netko tko je lud ili bolestan…

  25
  6
  • Njemu legitimitet u tom smislu koji ti trazis nije potreban. On je clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda, a ustav nigdje ne spominje to da svaki narod bira svog predsjednika, nega clanove iz reda bosnjackog i hrvatskog naroda biraju gradjani federacije. Ne znam sta ti je covjek tako lose uradio, da ga tako blatis? Mozda nije tvoj, al je moj. I ja sam katolkinja i ja sam ga birala. I hrpa drugih hrvata.

   12
   32
   • Jabuka ti si ga birala ali minimalno 95% Hrvata u ovoj tvorevini mu nije dalo glas prema tome on nije legitimni predstavnik Hrvata. To što su izmetbegovići potkupili visokog predstavnika da promjeni izborni zakon onako kako njima odgovara to je drugi par rukava. Uostalom ustavni sud je donio odluku da se izborni zakon mora promjeniti ali to ne odgovara “bošnjacima” . Tako da o njegovoj legitimnosti uopće netreba trošiti riječi. To što si ti glasala za njega i tvoj i dobar je to ti objesi mačku o rep ,znači ja glasam za abdića i on je legalan iako je 99% “bošnjaka” glasalo za njega.

    10
    6
   • U prvom redu ti nisi nikakva katolkinja dok tako pišeš.A katolkinja nikada ne daje svoj glas aeteisti,pripadniku tzv”Armije BiH” koja je nad Hrvatima BiH učinila neviđene zločine koji nisu procesuirani ,čovjeku koji nema vjere i nacije,koji zagovara koncept najvećeg budalaša BiH kroz neku imaginarnu građansku državu BiH koja nikada neće zaživjeti dok je Hrvata katolika u BiH,a biti će ih zauvijek,dobitniku zlatnog ljiljana,koji vrijeđa RH,HVO-a,HR H-B,naše generale,predsjednicu RH,sve državljane RH u zemlji i inozemstvu,koji prijeti tužbama RH u ime BiH a koju on ne predstavlja i koju nikada neće predstavljati,koji pravu budalu od sebe na svakom koraku i kojemu je hrvatski narod u zemlji i inozemstvu ogromnom većinom odlučno rekao:Not may president.Toliko o tome tzv”katolkinjo”i svi vi drugi tzv”hrpa drugih Hrvata”.Sada dolazimo do termina službene posjete tog idiota Zagrebu kako to navodi tajnik DF Miletić.Da bi netko bio službeno u posjetu nekoj državi on mora od nekoga biti službeno pozvan i kao takav se predstavljati.Ako ga poziva Predsjednik Vlade Plenković i Predsjednica RH Kolnda Grabar Kitarović to mogu učiniti samo kao poziv Predsjedniku DF u BiH kako bi mu očitali lekciju kao nekom školarcu koji se zaletio previše pa bi mogao načiniti punp više zla nego ga je učinio Hrvatima u BiH.Uz to su ga moguće pozvali da mu iščupaju uši na vrh glave kao kenjcu jer on drugo ništa nije ni zaslužio.Isto tako ukoliko su ga oni službeno pozvali kao Predsjednika DF BiH to je idelana prilika da mu očitaju bukvicu kako je za njega i za sve narode u BiH najbolje rješenje odustanak od nametnutog mu mjesta člana predsjedništva BiH u ime naroda kojega ne predstavlja niti će ga ikada predstavljati.
    A ukoliko ga je pozvao neki drugi politički predstavnik RH iz neke druge stranke to je njihovo pravo ali se on ni tada ne smije predstavljati nikako drugačije već isključivo i jedino kao Predsjednki DF iz BiH,a ukoliko slučajno kaže kako je novoizabrani član Predsjedništva BiH u ime hrvatsog naroda u toj državi čini kazneno djelo lažnog predstavljanja propisano čl.369.st.1.KZ FBiH,za što je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju do jedne godine.Toliko katolkinjo o tzv”članu predsjedništva BiH ispred hrvatskog naroda u BiH”.O čovjeku zvanom nitko i ništa.

    12
    3
 • Izvanredan spin od kojega i drug Gago može učiti. Pozoveš ih u Sarajevo i onda se samopozoveš u Zagreb, pa hajde neka te ne prime.

  13
  4
 • VIDJEĆEMO TKO SU NJEGOVI ISTOMIŠLJENICI U HRVATSKOJ VLADI SKIM ĆE KOMUNICIRATI A AKO DOLAZI KAO I DRUGI GRAĐANI TREBA MU ODUZETI HRVATSKU PUTOVNICU A ZA NJEGOVU TREBA VIZA

  13
  3
 • Neka se samo prisjete njegove predizborne kampanje. Za njega je Plenkovic bio hajduk, jer ih je sve nazivao hajducima jer nepozvani upadaju u BiH- nu. Sada jedan sibicar, pjanu, hajduk koji nema legitimitet hrvatskog naroda sam nepozvan ide u RH- ku onu istu drzavu kojoj on osporava gradnju Peljeskog mosta, osporava pravo skrbnistva po Dejtonu o hrvatima u BiH- ni. Da je ispostovana presuda ustavnog suda ovak lik nebi mogao biti clan presjednistva. Znaci on je protivustavan nametnuti bosnjacki pijun, orude za obracun sa hrvatima i RH- kom. Svi kojo ha prime osim Pusicke, njenog brata Zokija, Pernara i Mesica su obicni supci… Ovi mogu sa njim kao sa gradaninom piti kafu jer su mu dali podrsku. Zvanicne institucije to ne smiju srbi dozvoliri, jer to izlazi van svih protokola…

  7
  4
 • Zamisli kakav kloc moras biti das izjavu i uputis poziv Hrvatskoj predsjednici i premijeru da dodju u Sarajevo a onda ko ćukica otrčis njima u zagreb hahhaha

  10
  3
 • Zagreb je pun bosanski prostitutki i sa njima može razgovarati.Ko zna kako prostitutke razgovaraju i kakvo imaju razmišljanje onda zna i učinkovitost ove posjete.

  4
  3
 • Kada je obitelj zdrava i narod je zdrav. Šta danas čini jednu prosječnu hrvatsku obitelj? Čini ju otac, majka, djeca i možda ponegdje djed i/ili baka. Ima li tu mjesta za moderne obitelji tipa dvije mame i dva tate? Ima li mjesta za usvajanje djece od strane homoseksualnih parova kako bi i oni postali obitelj? Kakva je budućnost takvoga naroda koja počiva na temeljima “modernih obitelji”, za razliku od naroda kojemu temelj čine tradicionalne obitelji? Kakvo je većinsko shvaćanje Hrvata prema pitanju obitelji. Ukoliko to uporedimo sa predstavnicima vlasti koji su, ne izabrani, već nametnuti, onda vlast u RH i narod Hrvata u BiH je ogromnom većinom za jednu novu modernu obitelj. To dokazuje usvajanje Istambulske konvencije sa 110 glasova ZA i samo 30 PROTIV, što predstavlja postotak od skoro 80% ili u BiH je ona usvojena prije 5 godina bez ijednoga glasa protiv, znači sa 100% prihvatljivošću od strane naroda. Znači da Hrvati, ma gdje u svijetu bili, vjeruju i vole svoju vlast, vjeruju u ovakvu svoju Domovinu i podupiru ju sa većinom sa kojom se izražavaju kao pripadnici hrvatskoga naroda ili katoličke Crkve i vjere. Ima ih i protiv, naravno jer ne vlada nametnuto jednoumlje, ali takvi su u manjini i s toga se i ne javljaju u javnosti. Takve obitelji se sastoje od nekoga hranitelja koji radi u inozemstvu, dok ostatak obitelji troši njegov teško zarađeni novac. Ili su svi napustili sredinu u kojoj se ne snalaze u novonastalim okolnostima i svoju sreću potražili u drugom sredinama kao što je Njemačka, Austrija, Kanada, skandinavske zemlje i sl. Neka im je sa srećom poručuje im i ova vlast i ova većina koja ostaje vjerna svojoj staroj Domovini. O ovoj ogromnoj većini brine odgovorna vlada i u RH i u BiH. Brine o svome narodu koji joj je vjeran i odan, koji ih plebiscitarno bira za svoje političke predstavnike, a vlada ih zbrinjava u javnim, državnim i inim institucijama kao zalog svoje budućnosti vladanja nad njima od strane svojih pokoljenja. Taj monolit političke vlasti sačinjen od odgovornih političkih čimbenika kao što su Plenković, Čović, Jandroković, Čolak, KGK, Komšić, Ćavara, Toma Ševin i Knezović čine kineski zid prema svima koji svojom neodgovornom i neodmjerenom politikom nastoje unijeti nemir i nestabilnost u osvjedočenu proeuropsku agendu kojom idu navedene moralne veličine. Uzalud vam trud svirači, svima vama koji bezuspješno potkopavaju napore izabranih narodnih tribuna za brigu o narodu Hrvata. Hrvati sa njima ulaze u legendu.

  6
  2
 • I to kako su ga pozvali. Bez brige, ode on svojima. Drugo je to sto mi mislimo da ovi u zg nas stite i bore se za nas. Sluzbeni Zagreb ce priznati Komsica, a ovaj nece zugat za most. I svi zadovoljni.. osim nas. A mi nismo ni bitni ni Komsicu a ni Zagrebu.

  1
  1
 • Neka ga prime zagrebački muftija Aziz Hasanović, predstavnik bošnjačke manjine
  Kulturno društvo Bošnjaka Hrvatske “Preporod” Zagreb
  Bošnjačka nacionalna zajednica Hrvatske, Zagreb
  Bošnjačka nacionalna zajednica Hrvatske Grada Siska i Sisačko-moslavačke županije, Sisak
  Nacionalna zajednica Bošnjaka Istre, Pula
  Bošnjačka nacionalna zajednica za Primorsko – goransku županiju, Rijeka
  Bošnjačka nacionalna zajednica za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju, Zagreb
  Bošnjačka nacionalna zajednica Zadarske županije, Zadar
  Sabor bošnjačkih asocijacija Hrvatske “SABAH”, Zagreb
  Bošnjačko kulturno-umjetničko društvo “Sevdah” Zagreb,
  KUD “ Bosna” Istarske županije, Pula
  Bošnjačko kulturno-umjetničko društvo “Nur” Sisak
  KUD Bušnjaka ” Preporod”, Dubrovnik
  Bošnjački KUD “Ljiljan”, Drenovci
  KUD Bošnjaka” Srma” Umag
  Udruga mladih Bošnjaka i prijatelja Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije, Rijeka, zatim predsjednik SDA RH Armnin Hodžić i predstavnici ISIL-a.
  Komšić može sa njima dovariti, tekfirati, pedofilati, filoislamirati i kroatofobirati.

  4
  3
 • I Ne može čovjek vjerovati koliko ima bošnjačkih udruga u Hrvatskoj,a tek Bošnjaka sa hrvatskom domovnicom??,a Hrvati u BiH nemaju svoja prava i isti ih uskraćuju!

  2
  2
 • Čuj iznenada? Čuj u službeni posjet? Jašta je.Onaj kod koga ide još je gori od njega. A ,jeste im dogovor ,što oba kažu,mašalah..Idiotizam je malo reći za sve ovo.

  2
  1
 • U ovoj i ovakvoj Hrvatskoj neke stvari će se stubokom morati mjenjati.
  Jer dok se narod Hrvata iseljava a posebno tu mislim na Slavoniju, u Hrvatskoj su uvijek na dnevnom redu afere koje štete i narodu i državi..
  Pa zar nije apsurd nad apsurdima kako se u Hrvatskoj gura briselska migrantska politika kojom bi se i u Hrvatsku kao i u večem djelu Europe useljavali desetine milijuna neeuropskog i nebjelačkog stanovništva iz Afrike i Azije , dok s eistodobno mirno gleda kako se u Domovini prazne brojna sela ili gradovi?
  U Hrvatskoj su uvijek na tapetu one snage koje narodu ne žele nikakvo dobro i koji brinu samo za vlastiti džep i materijalno.
  Ima ih na svim razinama i u svim institucijama i polugama vlasti.
  Ima ih i u HDZ-u, kao i u ostalim strankama.
  Najžalosnije je što takvih ljudskih ništarija ima i u Hvidri koja bi trebala biti časti ponos domovine.
  Primjer onog mlitavog i pospanog Đakića je najrječitiji ali nije ni on sam!
  Ne bi se on uspio toliko održati na vrhu moći a da se godinama prije nije okružio istomišljenicima poput sebe koji su samo gledali kako će zaraditi na hrvatskom ratu i muci.
  Primjer prodaje Ine koja je kriminalno prodna počevši od Mesića i njegove komunističke bande azavršena Sanaderom zorno govori kako se i u Hvidri nakupilo onih koji su kao paraziti tražili svoj dio kolača i podjelili ga,
  Devedeset devet posto običnih vojnika i sudionika rata nisu od tog dobili ni jednu kunu!
  uzeli su oni kokošari koji su naučili uzimati i koji su na ratu profitirali još prije 20 godina i kako sad stvari stoje ne namjeravaju do smrti prestati..
  O ostalim parazitima , uhljebima, neljudima i političkim kokošarima iz desetak drugih stranaka izlišno je pisati.
  Primjer boljševika iz Pogane Vlake i njeegovih političkih partnera koji lešinare i gule Hrvatsku di god mogu znaju i vrapci na granama.
  U Hrvatskoj se uporno gura proamerička i probriselska politika koju vodi ona njemačka smlatura i kosovka A.Merkel ,koja je svoj cilj postigla..
  Dovuči za početak par milijuna migranata s divljeg ozemlja Afrike i Azije u mirnu Europu koja je nastala na krščanstvu i tradiciji katoličke crkve, može samo onaj tko neželi mir u Europi,,
  Nije nikakva tajna(austrijski su stručnjaci za vanjske migracije procjenili i dokumentirali te brojke)da nekoliko stotina milijuna afrikanaca i arapa želi se u idučih desetak godina dočepati Europe..
  Hrvati se iseljavaju u Njemačku koja je pedeset godina vodila politiku jednog ili najviše dvoje djece koja im se sad razbija o glavu..
  Za tupave i besmislene Švabe još je dobro do se naseljavaju Hrvati, Srbi, Albanci, Bulgari, Rumuni, Albanci ,Grci iliPolaci i Španolci , ali doći će i več dolazi vrijeme kad ni iz njihovih zemalja neće moći dolaziti stanovništvo je r ga neće biti u tolikim brojevima koji njima trebaju..
  Njemačka je danas skupa i za radnika i za obitelj..
  nema u njoj bogatih osim krupnih kapitalista, oligarha korporacijskih, bankara i visokog političkog establišmeenta koji stoje iza ove i ovakve useljeničke i antieuropske migracijske politike.
  JEDNOM,kad se zemlje srednje i istočne Europe isprazne mlađom i potrebitom radnom snagom za svoju zemlju i za svoj socijalni sustav ,u tim zemljam će očekivano morat se dovlačit isto migracijsko i svjetonazorski neprilagođeno stanovništvo koje se tu neće nikad integrirat.
  To je sjeme za buduče sukobe koji se neće moć izbjeći..
  Stoga će Europa morat u bliskoj budućnosti morati mjenjati sadašnje političke elite koje gledaju samo na svoj kapital i zaradu..
  Njih nije briga za kulturu, religiju, svjetonazor i posljedice sudara dva ili više oprečnih civilizacijskih mentaliteta..
  Za najviše pet godina u večini zemalja srednje i zapadne Europe vlast će preuzeti oni koji ne zaboravljaju ni tko su ni što su, oni koji znaju da su kršćani i da sve što imaju danas materijalnog bogatstava mogu zahvaliti tom izboru..
  Nije i ne može biti politika Brisela, berlina pariza iZNAD PRAVA I STEČEVINA NARODA KOJI VEČ DVA TISUČLJEĆA , pa i tri ili četiri tisučljeća prije Krista tu žive i opstaju.
  Političari u Europi koji guraju ovaj neprirodankoncept poput Marakaeškog koji je samo stanica za početak prihvata desetina milijuna migranata u Europu , vrlo brzo će shvatiti da narodi Europe nisu ni glupi, niti uspavani koliko se sada čini.
  Korporacije, multiglobalisti , masonerija, sa svih strana svijeta i njima močan bogat i vrlo izdašan bankarski sustav koji ima na raspolaganju tisuče milijardi eura vode svoju politiku zarade i profita.
  Njih samo zanima PROIZVOD!
  Kako što više proizvesti i kako što više prodati!
  Jer zarada nije ista ako prodate deset milijuna, recimo automobila ili pedeset.
  Tako je sa svakim drugim proizvodom koji se danas u ljudskoj djelatnosti i pameti proizvodi u brojkama većim od stotine tisuća.
  Njih stanovništvo koje nije tu rođeno, zanima samo u kontekstu zarade.
  Dakle, što više ih ima, više će proizvoditi.
  Ako više proizvode ,više če se kupovati,logika je jasna i lagana.
  Samo, na kraju ,nama Hrvatima ipak mora negdje zazvoniti zvono za uzbunu ,pitajući se za koga se prazni Slavonija, za koga se uništava naša ionako od rata srezana , nekoć jaka i moćna industrijska proizvodnja, kao i proizvodnja hrane?
  Zar , su Hrvati doista lakovjeran narod da bi i pomislili kao Hrvatska može živjeti od turizma?
  Nemože i neće ni moći jer ni druge države poput AUSTRIJE koje imaju 45 milijardi eura prometa u turizmu ne žive od tog nego od malih proizvođačakao i onih velikih koji čine više od 80%BDP-a.
  Zato Hrvati moraju misliti na sebe i ovakvim šup političarima koji samo gledaju nasebe(bilo iz HDZ-a, bilo iz ostalih niškoristi stranaka i političara) što prije moraju reči Zbogom i preuzeti kormilo zemlje vraćajući joj proizvodnju strateških grana kao nekoć, u prvom redu proizvodnju hrane i lndustrije koja će ukorak ići sa proizvodnjom i spregom novih tehnologija.

  2
  1
  • Bravo!Svaku riječ tvog komentara potpisujem!
   Ima nas još koji tako razmišljamo i djelujemo samo što se ne eksponiramo javno.Ali doći će dan,doći vrijeme……i to uskoro.
   Veliki pozdrav aiutore prethodnog komentara!

   1
   1
 • Hajde ne petljajte više,većeste vi svi izdajice i antihrvati od njega,Hasanbegović je veći Hrvat od svih vas,skoro čisti ustaša.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.