Kompanija Mastercard obnovila globalno sponzorstvo UEFA Lige prvaka – Jabuka.tv

Kompanija Mastercard obnovila globalno sponzorstvo UEFA Lige prvaka

Kompanija Mastercard u utorak je najavila obnavljanje partnerstva s UEFA Ligom prvaka za razdoblje od 2021. do 2024. godine, kao nastavak dugogodišnje suradnje koja je započeta 1994 godine.

Također, sporazum uključuje sponzorska prava za UEFA Superkup 2021., 2022. i 2023. godine.

Mastercard želi povezati ljude s njihovim strastima. Više od 25 godina, Mastercard ponosno podržava ovo elitno europsko klupsko natjecanje. Mastercard pruža neprocjenjiva iskustva navijačima širom svijeta i nastavit će djeci davati priliku postati maskote igrača, kako virtualno, tako i na terenu.

Djeca imaju jedinstvenu priliku da prije susreta UEFA Lige prvaka na teren izađu zajedno s nekim od najvećih nogometnih zvijezda. Tijekom polufinala i finala UEFA Lige prvaka 2020. godine, kao i tijekom UEFA Superkupa, Mastercard se opredijelio za digitalnu aktivaciju: kako su igrači pristizali, oni i maskote mogli su uživo komunicirati preko ekrana na ulazu u stadion. Ovu inicijativu predvodila je kompanija Mastercard u suradnji s UEFA fondacijom za djecu koja je odabrala maskote za različite susrete.

Guy-Laurent Epstein, direktor marketinga UEFA Events SA, kaže: Dugotrajnost je ključna za izgradnju uspješnih partnerstava i drago nam je što ćemo nastaviti našu suradnju s kompanijom Mastercard, posebno u ovim teškim i neizvjesnim vremenima za navijače, ali i za sam sport širom svijeta. Partnerstvo s globalnim brendom kao što je Mastercard donosi mnoge benefite i mogućnosti za UEFA-u i uzbuđeni smo što nastavljamo odličnu suradnju u sljedećim godinama. Radujemo se daljnjoj suradnji s kompanijom Mastercard, vodećom u tehnološkoj industriji, jer uloga digitalnih rješenja postaje sve važnija u izgradnji dubljih veza sa svjetskom publikom.

Mark Barnet, predsjednik kompanije Mastercard za Europu, dodaje: Ponosni smo što obnavljamo naše dugogodišnje sponzorstvo UEFA Lige prvaka. Ključni sportski događaji su odličan način da izravno povežemo navijače širom svijeta s njihovom strašću. Dok uživamo u 27. godini našeg službenog sponzorstva, uzbuđeni smo što ćemo i u sljedećim godinama biti svjedoci novih neprocjenjivih trenutaka UEFA Lige prvaka.

*Sponzorirani članak