Kolinda Grabar Kitarović odlikovala hrvatske teniske prvake

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović uručila je odlikovanja Republike Hrvatske za izniman međunarodni sportski uspjeh hrvatske teniske reprezentacije, promociju sporta i za međunarodno promicanje ugleda Republike Hrvatske.

Svečanost dodjeljivanja odlikovanja započela je u ponedjeljak na Pantovačku u uredu hrvatske predsjednice, po završetku dočeka i slavlja na Trgu bana Jelačića.

Zaslužena odlikovanja uručena su svim članovima reprezentacije kao i članovima stručnog stožera.

Najbolji hrvatski tenisač, Međugorac Marin Čilić u ime cijele reprezentacije zahvalio se hrvatskoj predsjednici na prijemu i uručenim odlikovanjima.

Presretni smo jer smo imali velik broj navijača u Francuskoj i zbog današnjeg dočeka, nadamo se kako će naš primjer i uspjeh potaknuti brojne mlade generacije za bavljenje sportom i tenisom. Od srca hvala svima, rekao je Čilić.

Kolinda Grabar Kitarović je istaknula kako je uspjeh tenisača ogroman uspjeh za cijelu Hrvatsku i kako su još jednom podsjetili kako se može uspjeti uz velika odricanja, naporan rad, sportsko viteštvo i skromnost.

Moram istaknuti kako ste sve nas ponovno učinili ponosnima, presretna sam jer nas je u Francuskoj pratio velik broj navijača. Želim vam puno uspjeha u daljnjoj karijeri i uvjerena sam kako ćemo vas opet viđati ogrnute hrvatskim zastavama oko ramena, ponosne zbog predstavljanja svoje domovine Republike Hrvatske, ali i svoje druge domovine Bosne i Hercegovine, koja je također domovina hrvatskog naroda. Radujem se vašim novim uspjesima, istaknula je između ostalog Grabar Kitarović.

Zlatne hrvatske tenisače dočekao prepun zagrebački središnji trg

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Čestitke našim Tenisačima. A Kolindici poručujem da ODLIKUJE SVE GRAĐAME HR JER SU GLADNI ZBOG KORUPTIVNE RAZBOJNIČKE LICEMJERNE POLITIKE ADZ RVATINA ..

    4
    1
  • Moj Franjo Tuđmane tek sad vidim koliki si državnik bio ,na što spade predsjednička funkcija,na naslikavanje i promjenu garderobe,oh da zaboravio sam i pseto od predsjednice…

    2
    1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.