Kolinda Grabar Kitarović doputovala u posjet BiH – Jabuka.tv

Kolinda Grabar Kitarović doputovala u posjet BiH

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović doputovala je u radni posjet Sarajevu gdje će joj biti dodijeljena međunarodna nagrada “Isa-beg Ishaković” za 2015. godinu.

Prilikom posjeta Sarajevu, Grabar Kitarović će održati sastanak s predsjedavajućim i članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine te Vrhbosanskim nadbiskupom kardinalom Vinkom Puljićem, prenosi Dnevnik.ba.

Drugog dana radne posjeta Bosni i Hercegovini, u petak, 11. rujna, Grabar Kitarović će posjetiti Mostar, priopćeno je iz Ureda predsjednice Hrvatske.

U subotu, 12. rujna, putuje u Banju Luku gdje je predviđen susret s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom te biskupom mons. Franjom Komaricom.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

 • Druže Gago, mi Ti se kunemo, da sa Tvoga puta ne skrećemo. Druže Mile, čuvaj nam druga Gagu kako bi se mog’o kraljici Balkana klanjat, a koja vam posvijetli srebrenički put. Da ne bi svjetla kraljice Balkana, mali od vuka bi bio uhvaćen u srebreničku zamku. Za tu svjetlost bi nagrađena ahdnamom Isha-bega ćatiba po koju pohrli u Sarajstan poput svojih prethodnika Yusufa i Mesketa. Sada ne bi trebalo nekoliko dana, a posebno prigodom posjeta u Mostaru i Banja Luci, uzimati u obzir što KGK zbori, jer nije lahko nositi jaram pohvala Isha bega koji joj udariše u glavu i na oči pa će obnevidjeti i pamet izgubiti dok se pohvale ne slegnu u glavici.

  • Nisko padaš 505,,zgražavaš se nad Kolindom,pravom damom.čestitom predsjednicom koja nikom nažao nije učinila ništa, a ni rječi o nepravdi koju lijanovići napraviše prema našim ljudima koji ostadoše bez posla ….sve mi je jasno….Pričaš o nekoj pravednosti,ali si ti daleko od toga!

   • Zaudarate na milju draga gospođo. Kada se izvučete iz pakše prenajdraže adezenjarske bar se umijte da se manje čujete, bar su naši stari to prije radili poslije odlaska ajvanu. Tako bi se isto tribala oprati i KGK poslije drenažnog postporođajnog ahdnamaškog čina. “Prema povjesničarskim procjenama uspon Isa-beg je ostvario zahvaljujući nemilosrdnoj vojnoj karijeri i zulumom nad kršćanima srednjovjekovne Bosne pod turskom okupacijom. Broj žrtava za koje je odgovoran nije lako utvrditi, a prema procjenama skrivio je smrt ili otmicu u janjičare nekoliko desetaka tisuća žrtava.” – internet. To što je bio utemeljitelj Sarajstana ne znači ama baš ništa, jer tu je već bilo sjedište Vrhbosne, onda pročitaj zašto je i Sa utemeljeno. Nažalost, između njenog djelovanja do sada, a posebno cjelokupnog djelovanja druga Gage, čiji si ti janjičar, i djelovanja ovoga Isha-bega, čiju je nagradu s toliko narcisoidne ljubavi primila, nema nikakve razlike i povijest će reći o njima sve. Njoj nije posao da nekome učini ili ne učini nažao, već joj je posao da bude predsjednica svih Hrvata, a ne vas nekolicine janjičara. A što se tiče Lijanovića oni su veliko zlo koje je iznjedrio adeze i s kojima i dan danas imaju tala, ali oni u svome političkom djelovanju nisu u stanju nanijeti toliko zla u godinu dana koliko prenajdraži drug Gago u jednome danu, jer to je ipak samo jedna obitelj u kojoj nitko nema neke škole, niti su intelektualno dorasli onome u čemu ih drugi koriste, jer su to ipak samo veliki šverceri i kriminalci, koje je tvoj prenajdraži također koristio da se malo potkoži. Nemoj s toga liti krokodilske suze za svojom svojevinom. Što se tiče pravednosti to je izmišljeni pojam koji ne postoji i kojima se političari koriste tipa Yusipovića, Mesketa druga Gage, druga Marka kako bi janjičarima sve bilo jasno.

 • Draga predsjednice dobro došla u BiH, u Mostaru daj poruku podrške Hrvatima u BiH. Što tiče Sarajeva i Banja Luke, to je više protokolarno, a tamo i drugi vjetrovi pusu, jer hrvati su danas samo u hercegovini,od neuma do mostara i do kupresa, srednjoj bosni, 7-8 većinskih hrvatskih općina, i u posavskoj županiji.

 • Draga predsjednice Kolinda, ja mislim da bi bilo pošteno da obiđeš i moju obitelj, jer ja sam u Mostaru čekao i čamio 8 sata da ti dam svoj glas. Ti si tada već vjerovatno i spavala u krevetu a ja sam i dalje ćamio ćekajući da ti dam svoj glas. I iskrene nije mi žao ni jedne minute i sata koje sam proveo u Mostaru čameći i čekajući da ti dam glas. DOBRODOŠLA draga predsjednice ma gdje došla!

 • Dakle, 1. posjet – Sarajevo
  2. posjet – Srebrenica
  3. posjet – Sarajevo, Banja Luka, Mostar (da ne bi slučano posjetila samo Hrvate)

  Kraljica Balkana, smijem se onim jadnicima što su išli glasati u konzulatu u Mostaru 🙂

 • Hebiga, nije naša draga Linda -tako je ja od mila zoven,sama sebi dala nadimak Kralice Balkana. TU JOJ JEDINO ZAMJERAM ŠTO SE NIJE ODMAH OGRADILA OD TOG LASKANJA(balkanskog i ahdnamskog)po potrebi i po prilici.
  Samo mi se čini da ni ona isto kao i svi njezini predhodnici (osim pok.pr.F.T),ne smije doći u BiH a da posjeti samo Hrvate. Valjda bi joj to zamjerili u američkom veleposlanstvu i u Zagrebu a bome i Sarajevu. Bratstvo i jedinstvo svih naših naroda i narodnosti i pridodanih nacionalnih manjina očito nema alternative.
  Kad ti neko kaže ne beri previše brige samo za svoje Hrvate , onda se ti tako i ponašaš. Svjedoci smo burnih događaja na bliskom istoku , gdje se takođe pod budnim okom i paskom zapadnih demokrata i planera ,odvija ratnoubilački scenarij dojučerašnjih bratskih naroda i plemena.
  Sve se nešto bojim da i nama ne namijene ulogu sirijskih kršćana , koji će preskakati zidove i granice obložene žicom kako bi se domogli stečevina bogatog i pravednog zapada.
  Draga moja Linda , tvoja je ustavna obveza i pravo da se brineš za prava Hrvata u BiH KAO I U iseljeništvu, a nikako da se brineš za prava druga dva naroda i njihove balkanske aspiracije i skrivene želje. Imaju oni svoje pa nek se brinu za njih , a ti se samo drži slova zakona i ustava RH i nama Hrvatima ,više ne treba…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.