Kojović i Nikšić promatrači na izborima u Mostaru

BH Blok akreditirao je najviše stranačke dužnosnike za kontrolu izbora u Mostaru koji se nakon 12 godina održavaju u nedjelju, 20. prosinca.

Tako su na popisu akreditiranih osoba koje će na biračkim mjestima u Mostaru pratiti regularnost izbora akreditirani prvi čovjek SDP-a Nermin Nikšić i lider Naše stranke Predrag Kojović.

Ovu informaciju za Klix.ba je potvrdila potpredsjednica SDP-a Lana Prlić koja je također akreditirana za praćenje izbora u rodnom gradu.

Dodaje kako su akreditirani i ostali članovi predsjedništva SDP-a i zastupnici u Parlamentu BiH, pa će tako regularnost izbora u najvećem hercegovačkom gradu iduće nedjelje pratiti i Aner Žuljević, Saša Magazinović, Irfan Čengić, Malik Garibija, Zukan Helez i Ivan Boban, te predsjednik županijskog SDP-a Ismet Lulić.

Za praćenje mostarskih izbora među akreditiranima su i članovi predsjedništva Naše stranke Benjamin Bejtović, te Amela Kuskunović, zastupnica Naše stranke u Zastupničkom domu Parlamenta BiH.

Podsjetimo da su iz BH Bloka u više navrata iskazali bojazan za regularnost izbora u Mostaru te najavili da će poduzeti sve mjere i “aktivirati sve resurse da sačuvaju izbornu volju građana”.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.