Koje su boje ova vrata? Fotografija pokrenula lavinu komentara

Zlatno i plavo ili zlatno i bijelo?- to je bilo glavno pitanje rasprave unatrag par godina kada se pojavila fotografija haljine koja je na koncu obišla internet.

Možda će se upravo ovo dogoditi i s fotografijom vratiju koju je postavila britanska tvrtka Farrow & Ball opisujući vrata u pozadini “plavo – sivom” bojom.

“Zelena su, ljudi”, samo je jedan od prvih komentara korisnika ovakvog tipa. “Koja je ovo boja?”, kaže drugi. “Vidim zelenu boju, vrata su zelena”, napisala je korisnica. Druga se nadovezala: “Da, i ja isto vidim zelenu”.

Ova tvrtka, koja je diljem svijeta poznata po svojim kolekcijama ručno rađenih boja i tapeta, prodaje litru ove boje za više od 100 KM, a na silne komentare i raspravu o vratima kažu kako se radi o miksu tri boje, piše Večernji.hr.

Plavo-siva je rezultat suptilno izmiješane plave, zelene i malo crnih pigmenata. Ova boja stvara opuštajuću atmosferu u prostoriji. Magična je, kvalitetna i nježna. Nijansa boje ovisi kako će, i u kojem trenutku, svjetlost pogoditi zid, rekli su iz Farrow & Ball.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.