Koja su to četiri zastarjela mita o seksu?

 Seks je područje u kojemu se uvijek preispitujemo misleći kako nismo dovoljno dobri ljubavnici. 

Pri tome se često preklapaju mitovi i legende o seksu koji nam nameću dodatna očekivanja o seksualnoj vještini. Provjerite koja 4 mita možete zaboraviti iste sekunde.

MIT: Muškarci su promiskuitetniji od žena
Istina: Nakon seksualne revolucije u sklopu koje su žene uzele svoj dio moći, srušene su i neke predrasude. Žene su pustile svoju seksualnost i nimalo ne zaostaju za muškarcima po broju partnera s kojima su vodile ljubav.

MIT: Muškarci žele seks češće od žena
Istina: I žene žele seks, ali ih u čestom izražavanju želje sprečava mnoštvo obaveza. Uz posao, žene imaju i puno odgovornosti vezanih za kuću i obitelj, zbog čega mogu biti vrlo iscrpljene. Osim toga, hormonalne promjene mogu uzrokovati najrazličitije emocije. Zbog svega toga žene neće moliti muškarce za seks kao što to oni znaju raditi kada im je do maženje između plahti.

MIT: Sretni parovi stalno uživaju u dobrom seksu
Istina: Parovi u dugotrajnim vezama često zapadnu u rutinu. To je normalna pojava, pa je zato dobro s vremena na vrijeme začiniti stvari. Prepustite se mašti.

MIT: Najbolji seks je spontan
Istina: U spontanom seksu ima puno uzbuđenja, ali i isplanirani seks donosi vrhunsko iskustvo. Kad planirate seks, neprestano o njemu razmišljate, što kreira seksualnu atmosferu. Što više odugovlačite užitak će biti veći. (zadovoljna.hr)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.