Kod Gruda održan turnir u preponskom jahanju

Turnir u preponskom jahanju održan je u nedjelju u Sovićima kod Gruda u organizaciji Konjičkog kluba Stina.

Na ovoj olimpijskoj konjičkoj disciplini sudjelovalo je preko 50 natjecateljskih parova iz BiH i Hrvatske koji su gledateljima ponudili pravi sportski spektakl, a veliki broj gledatelja pomno je s tribina pratio ljepotu i gracioznost plemenitih životinja, kao i žar natjecatelja koji su dali sve od sebe da budu najbrži.

Tijekom natjecanja pokazana je harmonika i sklad jahača i konja, poslušnost, kvaliteta kretanja, tehnika prelaska preko kavaleta na tlu i prepone, stav jahača u sedlu te preciznost izvođenja radnje.

Rezultati natjecanja:

Kaprili test

Kategorija djeca
1. Franka Sabljo
2. Ema Kuštra
3. Nihad Granov

Kaprili
1. Lucija Bešlić
2. Natalija Maljurić
3. Hana Mumdžić

Na 50 cm
1. Emin Delibašić
2. Petra Vlašić
3. Đorđe Ugren

Na 80 cm
1. Sanel Vražalica
2. Džan Imamović
3. Adna Pušina

100 cm
1. Džan Imamović
2. Željka Vlašić
3. Marija Mikulić

U ime KK Stina želimo se zahvaliti svima koji su nedjelju popodne proveli s nama i bili dio jednog ovakvog predivnog spektakla. Također se zahvaljujemo našim članovima koji su nam pomogli u organizaciji turnira, kao i roditeljima koji imaju strpljenja, razumijevanja i volje bodriti djecu i podržavati ih u ovom prekrasnom sportu. Zatim, veliko hvala našim sponzorima koji su nam pomogli prilikom organizacije ovog turnira, kao i našim gledateljima.

Uistinu smo se jednoglasno složili da imamo najbolju publiku. Svi smo disali kao jedno, svi smo jednako navijali za sve jahače, bodrili ih i podržavali bez ikakvih naginjanja za domaćine, ili gostujuće ekipe. Naši natjecatelji kao i gosti ostvarili su odlične rezultate, te se nadamo da se vidimo i iduće godine u još većem broju, poručili su za Grude Online iz KK Stina Grude.

Nakon svečane dodjele priznanja svi nazočni su pozvani na čašicu razgovora i prigodan domjenak od strane organizatora.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.