Kod Drvara poginuo gospodarstvenik koji je zapošljavao više od 100 obitelji – Jabuka.tv

Kod Drvara poginuo gospodarstvenik koji je zapošljavao više od 100 obitelji

Na magistralnoj cesti koja povezuje Drvar i Bosanski Petrovac, u mjestu Guvno pored Drvara, u subotu oko 13:25 sati u sudaru dvaju vozila smrtno je stradao 48-godišnji M.B iz Drvara, dok su dvije osobe zadobile teže tjelesne ozljede.

Kako navode iz MUP-a Hercegbosanske županije, u prometnoj nesreći na licu mjesta smrtno je stradao vozač Mercedesa, 48-godišnji M.B, dok je drugi sudionik nesreće, 22-godišnji S.G. iz Drvara, koji je upravljao također motornim vozilom marke Mercedes zadobio teže tjelesne ozljede, kao i njegov suvozač, 22-godišnji B.R iz Drvara.

Kako javlja Srna, poginuo je Milan Babić iz Drvara, gospodarstvenik koji je zapošljavao više od 100 obitelji. Stoga će u općini Drvar sutra biti Dan žalosti.

Ozlijeđenima je ukazana pomoć u Domu zdravlja Drvar nakon čega su prevezeni u bolnicu u Livnu, gdje je B. R. zadržan na daljnjem liječenju, a S.G prevezen u SKB Mostar.

Očevid na mjestu događaja obavili su pripadnici PU Drvar, MUP-a Hercegbosanske županije, dežurni liječnik Doma zdravlja Drvar i dežurni županijski tužitelj.

Tijelo smrtno stradalog M.B. prevezeno je u Banju Luku, gdje će se tijekom dana obaviti obdukcija.

(www.jabuka.tv)