Kod Čapljine otkriveni migranti iz Irana

Službenici Postrojbe granične policije Doljani su 3.11.2017. godine spriječili petero državljana Irana u ilegalnom prelasku državne granice iz Bosne i Hercegovine u Republiku Hrvatsku.

Otkriveni su u graničnom pojasu na području Čapljine. Sukladno Zakonu o strancima, bit će prekršajno procesuirani i predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima na daljnje postupanje.

Na graničnim prijelazima tri osobe lišene slobode

Službenici PGP-a Gradiška 3. i 2.11.2017. prilikom ulaska u BiH slobode su lišili dvije osobe na osnovi raspisanih tjeralica. Državljanin BiH E. A. (1993.) slobode je lišen jer ga potražuje Općinski sud u Sanskom Mostu zbog kaznenog djela “Teške tjelesne ozljede”. Kontroliran je na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradina i predat službenicima Sudbene policije Sanski Most.

Na MGP-u Gradiška lišen je slobode N. L. (1988.) nakon što je ustanovljeno da je za njim Policijska uprava Banja Luka raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela ‘Nasilničko ponašanje’. Državljanin Republike Hrvatske je predat službenicima Policijske uprave Banja Luka.

Službenici PGP-a Izačić 3.11.2017. prilikom izlaska iz BiH na MGP-u Izačić slobode su lišili R. D. (1987.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Bihaću zbog kaznenog djela ‘Oštećenje tuđe stvari’. Bh. državljanin je predat službenicima Sudbene policije Bihać, navodi se u priopćenju iz Ureda za informiranje GP BiH.

(www.jabuka.tv) 


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.