Koćuša: Tekuća čarolija koja mami uzdahe

Jedan od najljepših prirodnih bisera ovoga dijela Hercegovine, vodopad Koćuša, omiljeno je mjesto okupljanja lokalnih stanovnika, a u posljednje vrijeme i brojnih turista.

Naročito u ljetnim mjesecima, mnogima najatraktivnije kupalište rijeke Trebižat, u mjestu Veljaci, ima štošta toga za ponuditi. Uz prekrasan vodopad, može se uživati i u bogatoj ponudi Prirodnoga vodenoga parka Koćuša.

Prije svega, gostima se nudi zdrava, domaća hrana, a čari ukusnih specijaliteta imali su prigodu osjetiti gosti iz Italije, Poljske, Češke…

Još jedna turistička sezona je pred vratima, stoga je u subotu u Prirodnom vodenom parku Koćuša bila izrazito vesela atmosfera. Za sve one koji su se u večernjim satima zatekli u ovoj prirodnoj oazi, bio je priređen roštilj, piće, uz dobru glazbu te vatromet.

“Često posjećujem ovo mjesto, nadasve zbog predivnoga ambijenta, ali, naravno, i zbog odlično spravljenih domaćih specijaliteta. Da nije oku lijepo i ugodno, ne bi ovdje došli ni poznati redatelj Emir Kusturica i glumica Monica Bellucci. Dajem čistu peticu“, kazao je jedan od tamošnjih gostiju.
Za očekivati je da će Prirodni vodeni park Koćuša mnogima postati nezaobilazna destinacija za odmor i osvježenje, ali i za proslavu raznih prigoda.

(Dnevni list)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.