KOČERIN – Uspješna akcija dobrovoljnog davanja krvi

Danas je u prostorijama „Ambulante obiteljske medicine“ Kočerin provedena Akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Crvenog križa Široki Brijeg u suradnji sa Sveučilišnom bolnicom Mostar.

Akciji je pristupilo je 39 darivatelja od čega su 34. darovali krv, a 17. ih je to učinilo po prvi put.

Za pohvaliti je, kako se akcija prvi put održala u Kočerinu i odličnu brojku od 17. novih darivatelja krvi.

Ovoj humanoj akciji odazvali su se : Ivana Matković,Željko Kolobarić,Iva Sesar,Tina Mikulić,Mile Kolobarić,Robert Mikulić,Marko Ivanković,Mira Ćuk,Martina Sesar,Dijana Sesar,Snježana Suton,Slavka Kožul,Vinka Sabljić,Kristina Ivanković,Blago MabićAnte Kvesić, Josip Suton,Stanko Bazina,Gordana Mikulić,Marija MabićKatarina Ljubić,marijana markić,Ante Šakota,Hrvoje Kvesić,Ivana Mikulić,Slađana Bazina,Slavka Kožul,Ružica Udovičić,Željko Slišković,Zoran Udovičić,Blagica Sabljić,Branimir Mikulić,Drago Šakota,Vinko Čerkez,Damir Vukoja,Tomislav Mikulić,Vinko GalićAnđelko Mikulić i Josip Kožul.

Zahvaljujemo M.Z.Kočerin, djelatnicima Obiteljske ambulante Kočerin, Župnom uredu Kočerin,a posebno nositelju aktivnosti“ Temeljni ogranak HDZ-a BiH“ Kočerin i gospodinu Josipu Kožul.

Zahvaljujemo se u ime svih bolesnih i unesrećenih čiji je život spašen zahvaljujući darovanoj krvi svima koji su je darovali i koji će je darovati.

U srijedu 14. prosinca 2011. godine,u vremenu od 10,00 do 12,00 sati, naše aktivnosti od sedam akcija u ovoj godini završavamo sa akcijom darivanja krvi za učenike „Gimnazije, SSŠ i Studente Likovne akademije“.

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.